طرز تهیه ته چين هويج؛ غذای اصیل ایرانی با عطر بی نظیر

ته چین هویج یک غذای خوشمزه، ساده و مقوی که میتوانید برای مهمانی های فامیلی یا یک شام سریع خانوادگی آماده کنید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ته چین هویج یک غذای اصیل ایرانی با ترکیب خوشمزه هویج، مرغ و عطر زعفران درست می شود.
مواد لازم برای ته چين هويج
هويج | 500 گرم |
فيله مرغ | 300 گرم |
برنج | 3 پيمانه |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
ماست پرچرب | 4 قاشق سوپخوری |
زعفران دم كرده | 2 قاشق سوپخوری |
دارچين | 1 قاشق مرباخوری |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل | به ميزان لازم |
روغن مايع | مقداری |
زردچوبه | 1 قاشق مرباخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه ته چین هویج
برنج را شسته، در كاسه با مقداری آب و نمک خيس كنيد. هويج ها را پوست گرفته، بشوييد و خلالی خرد كنيد، در تابهای مقداری روغن ريخته و روی حرارت بگذاريد. خلال های هويج را در روغن سرخ كنيد و بعد از روغن درآورده و كناری بگذاريد.
پياز را پوست گرفته، خلالی خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. فيله های مرغ را به قطعات ريز برش بزنيد، به تابه پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد.
برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و خوب سرخ كنيد. در آخر كمی زعفران دم كرده افزوده، حرارت را كم كنيد و در تابه را بگذاريد تا بپزند. هويج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه كنيد. در صورت نياز به اندازه نيم پيمانه آب اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد.
برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبكش كنيد. در كاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ريخته و با چنگال كمی هم بزنيد. زعفران دم كرده و ماست را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مايه ته چين آماده است.
برنج را داخل مايه ته چين ريخته و خوب مخلوط كنيد. تابه ای كه می خواهيد ته چين را در آن بپزيد چرب كنيد. نيمی از مايه برنج را در تابه ريخته و با پشت قاشق فشرده و يک دست كنيد.
مرغ و هويج را روی لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچين روی مرغ و هويج بپاشيد. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مايه ته چين است. آن را روی بقيه مواد ريخته و با پشت قاشق يك دست و كمی فشرده كنيد.
تابه را روی حرارت ملايم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ايجاد كنيد. كره را آب كرده و روی ته چين بريزيد، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهيد ته چين دم بكشد. بعد از دم كشيدن، ته چين را در يک سينی يا ديس مناسب سر و ته كرده، برش زده و سرو كنيد.
ارسال دیدگاه