logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گروه محصولات شیمیایی پیشتاز بورس در اسفند ماه سال 1403

گروه محصولات شیمیایی پیشتاز بورس در اسفند ماه سال 1403
گروه محصولات شیمیایی با ۲۶ درصد و ارزش بازار ۲۷،۰۳۷،۶۵۴ میلیارد ریال، اسفند ماه سال گذشته رتبه نخست را در میان صنایع فعال در بازار سرمایه به خود اختصاص داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیپنا گزارش مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که، ۸۴ درصد از ارزش بازار سهام در بورس تهران و فرابورس، در اسفند پارسال، در اختیار ۱۰ صنعت بزرگ بازار بوده است.

گزارش مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار،نشان می‌دهد: مجموع ارزش بازار سهام در بورس و فرابورس، در اسفند پارسال ۱۰۳،۸۲۲،۱۷۶ میلیارد ریال بوده است.

براساس این گزارش، از میان صنایع فعال در بازار سرمایه، محصولات شیمیایی با ۲۶ درصد و ارزش بازار ۲۷،۰۳۷،۶۵۴ میلیارد ریال، بیش‌ترین ارزش بازار سهام بورس تهران و فرابورس را به خود اختصاص داده است.

پس از این صنعت، فلزات اساسی با ۱۸ درصد و ارزش بازار ۱۸،۹۰۴،۲۷۱ میلیارد ریال در جایگاه دوم قرار دارد.

افزون بر این، شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی با ۸ درصد و ارزش بازار ۷،۸۲۱،۲۶۱ میلیارد ریال در جایگاه سوم قرار دارد.

داده‌های این گزارش نشان می‌دهد؛ مجموع ارزش بازار سهام در اسفند سال ۱۴۰۲ معادل ۹۴،۳۵۱،۲۰۸ میلیارد ریال بوده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه