logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

چرا رنج روور برقی یکی از مقاوم‌ترین خودروهای الکتریکی در سرماست؟

چرا رنج روور برقی یکی از مقاوم‌ترین خودروهای الکتریکی در سرماست؟
رنج روور برقی آزمایش‌های سخت قطب شمال را با موفقیت پشت سر گذاشت.تمرکز اصلی آزمایش‌ها، ارزیابی سامانه‌ی مدیریت حرارتی پیشرفته‌ی ThermAssist بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رنج روور برقی، دومین فصل آزمایش‌های زمستانی خود را در آرِپلوق سوئد با موفقیت به پایان رساند و عملکرد مقاوم خود را در دمای زیر صفر و سطوح یخ‌زده به‌نمایش گذاشت.

تمرکز اصلی آزمایش‌ها، ارزیابی سامانه‌ی مدیریت حرارتی پیشرفته‌ی ThermAssist بود؛ فناوری‌ای که مصرف انرژی برای گرمایش را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد و با بازیافت حرارت، کابین و پیشرانه را حتی در دمای منفی ۱۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم می‌کند.

طبق بیانه‌ی رسمی لندروور، قابلیت رانندگی تک‌پداله‌ی رنج‌روور برقی در شرایط لغزنده مورد آزمایش قرار گرفت. این سامانه با کنترل کامل سرعت از طریق پدال گاز و قابلیت توقف کامل، پایداری بیشتری روی یخ و برف فراهم کرد و با ویژگی Hill Hold حرکت در شیب‌ها را بدون نیاز به ترمز ممکن کرد.

نمای سه‌چهارم جلو خودرو رنج‌روور برقی در برف

Land Rover

رنج‌روور برقی همچنان توانایی‌های آفرود خود را حفظ کرده است. سیستم تعلیق بادی قابل‌ تنظیم آن برای توزیع وزن خاص خودروهای برقی بهینه شده و سامانه‌ی چهارچرخ‌محرک جدید همراه با فناوری Intelligent Driveline Dynamics می‌تواند گشتاور را با واکنش در ۵۰ میلی‌ثانیه به‌طور کامل به چرخ‌های عقب منتقل کند.

قدرت شاسی‌بلند جدید و لوکس رنج‌روور از باتری ۸۰۰ ولتی جدید تأمین می‌شود؛ نخستین باتری طراحی و تولیدشده‌ی گروه JLR که با ظرفیت ۱۱۷ کیلووات‌ساعت و آرایش دو لایه‌ی ۳۴۴ سلولی، برای چگالی انرژی، برد حرکتی و شارژ سریع بهینه شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه