logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزارت امور خارجه تحریم های جدید آمریکا را محکوم کرد

وزارت امور خارجه تحریم های جدید آمریکا را محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن محکومیت تحریم‌های جدید واشنگتن، هشدار داد که «مسئولیت تبعات و آثار مخرب مترتب بر رفتارهای ضدونقیض و بیانیه‌های تحریک‌آمیز آمریکا، بر عهده طرف آمریکایی خواهد بود».

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه تحریم‌های جدید آمریکا علیه اشخاص حقیقی و حقوقی در ایران و چند کشور دیگر به بهانه همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف اقتصادی و تجاری را به شدت محکوم کرد.

بقائی با اشاره به ادامه سیاست‌های خصمانه، غیرقانونی و ضد انسانی آمریکا علیه ملت ایران، تحریم‌های ظالمانه این کشور علیه ایران را ناقض اصول و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل، از جمله موازین حقوق بشر، دانست و تصریح کرد: تحریم‌هایی که طی چند روز گذشته به بهانه‌های گوناگون علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی و غیر ایرانی اعلام شد نشانه روشنی از اصرار سیاستگزاران آمریکایی بر قانون‌شکنی و نقض حقوق و منافع سایر کشورها و نیز تلاش آنها برای اخلال در روابط دوستانه و قانونی کشورهای در حال توسعه از طریق تروریسم اقتصادی می‌باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران همچنین این تحریم‌ها که در راستای سیاست شکست‌خورده و مجرمانه فشار حداکثری علیه ملت بزرگ ایران طراحی شده است را گواه آشکار دیگری از رویکرد متناقض تصمیم‌گیران آمریکایی و فقدان حسن نیت و جدیت در آنها برای پیشبرد مسیر دیپلماسی توصیف و تاکید کرد مسئولیت تبعات و آثار مخرب مترتب بر رفتارهای ضد و نقیض و بیانیه‌های تحریک‌آمیز مقامات آمریکا در رابطه با ایران، بر عهده طرف آمریکایی خواهد بود.

بقائی با یادآوری سابقه طولانی آمریکا در دشمنی با مردم ایران، از جمله از طریق تحریم اقتصادی و اخلال در مسیر توسعه و پیشرفت علمی و اقتصادی و فناورانه ایران، که موجب بی‌اعتمادی و سوء ظن عمیق ایرانیان به آمریکا شده است، بر عزم ملت ایران برای ایستادگی در برابر سیاست ارعاب و فشار آمریکا و استفاده از همه ابزارها برای ادامه مسیر بالندگی عزتمندانه ایران تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه