logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افزایش ۶ درصدی مسافران هواپیما در سال گذشته

افزایش ۶ درصدی مسافران هواپیما در سال گذشته
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ اعزام و پذیرش مسافران (داخلی و خارجی) در فرودگاه‌های کشور با افزایش شش درصدی رکورد جدیدی ثبت کرد، گفت: در مجموع ۴۰ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۷۶۵ مسافر در سال گذشته در فرودگاه‌های کشور جابه جا شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد امیرانی اظهار کرد: سال گذشته در مجموع میزان نشست و برخاست هواپیماها در ۶۴ فرودگاه (فرودگاه‌های تحت مالکیت و غیر مالکیت شرکت فرودگاه‌ها) به ۳۵۹ هزار و ۲۱۸ فروند افزایش یافت که در مقایسه با سال ۱۴۰۲ رشد هشت درصدی داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در این آمار پروازهای فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) منظور نشده است، اظهار کرد: در سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۲ میزان نشست و برخاست هواپیماها در فرودگاه‌های کشور هشت درصد، میزان اعزام و پذیرش مسافر شش درصد و میزان ارسال و پذیرش ۳۹۱ هزار و ۸۸۹ تن بار و محموله های پستی در فرودگاه‌های کشور چهار درصد رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به عملکرد فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۳ تعداد نشست و برخاست هواپیماها در فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت به ۳۱۲ هزار و ۹۶۵ فروند رسید.

امیرانی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ میزان اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها ۳۵ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۴۴۹ مسافر بود، یادآور شد: این در حالی است که در سال ۱۴۰۲ تعداد اعزام و پذیرش مسافران (در پروازهای داخلی و خارجی) در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها ۳۳ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۷۹۸ مسافر بوده است.

 اعزام و پذیرش مسافران در پروازهای خارجی ۱۹ درصد افزایش یافت

معاون وزیر راه و شهرسازی به میزان پروازهای بین‌المللی (خارجی، حج و عتبات عالیات) در سال ۱۴۰۳ اشاره و اظهار کرد: در سال گذشته نشست و برخاست هواپیماها در فرودگاه‌های کشور به ۳۳ هزار و ۷۸ فروند رسید و میزان اعزام و پذیرش مسافران وپروازهای بین المللی به سه میلیون و ۹۱۶ هزار و ۱۷۵ مسافر افزایش یافت.

به گفته امیرانی، سال گذشته تعداد پروازهای بین المللی در مقایسه با سال ۱۴۰۲ درنشست و برخاست هواپیماها درفرودگاه های کشور۱۹ درصد، اعزام و پذیرش مسافران ۲۱ درصد و ارسال پذیرش بار و پست ۱۳ درصد افزایش نشان می دهد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها وناوبری هوایی ایران بیان کرد: سال گذشته فرودگاه مهرآباد تهران با انجام ۱۱۵ هزار و ۷۷۳ نشست و برخاست هواپیما و اعزام و پذیرش ۱۳ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۲۱ مسافر در رتبه نخست فرودگاه‌های پرتردد کشور قرار گرفت.

امیرانی بیان کرد: سال ۱۴۰۳ فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد با انجام ۶۳ هزار و ۲۴۵ نشست و برخاست هواپیما و اعزام و پذیرش ۸ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۷۸۳ مسافر در رتبه دوم فرودگاههای کشور قرار گرفت.

رشد ۵ درصدی مسافر در پروازهای داخلی

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به میزان پروازهای داخلی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد نشست و برخاست پروازها در فرودگاه‌های کشور با رشد هشت درصدی به ۳۲۶ هزار و ۱۴۰ مورد رسید.

امیرانی یادآورشد: در سال گذشته با انجام پروازهای داخلی ۳۶ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۵۹۰ مسافر درفرودگاه‌های کشور جابه جا شدند که در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از پنج درصد رشد داشت.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در پایان بیان کرد: در مجموع در سال گذشته ۳۹۱ هزار و ۸۸۹ تن بار و محموله های پستی از طریق فرودگاه‌های کشور جابه جا شدند که درمقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه درصد رشد داشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه