اخبار داغ

آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان

آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان
وزیر خارجه ایران در دیدار رئیس‌جمهور هند گفت که تهران «آماده هرگونه مساعی جمیله برای کمک به کاهش تنش و برقراری آرامش» در منطقه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای رایزنی با مقام‌های عالی‌رتبه هند و شرکت در کمیسیون مشترک دو کشور به دهلی نو سفر کرده است، عصر پنجشنبه با «دروپادی مورمو» رئیس جمهور هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با اشاره به رابطه تاریخی و تمدنی دو ملت بزرگ ایران و هند، بر اهتمام کشورمان برای تقویت مناسبات دوجانبه در همه عرصه‌های مورد علاقه دو طرف تاکید کرد و گزارشی از مباحث و نتایج بیستمین جلسه کمیسیون مشترک دو کشور را ارائه کرد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران بر اساس مواضع اصولی خود در محکومیت همه اشکال تروریسم، بلافاصله بعد از حادثه تروریستی در پهلگام، آن را محکوم نمود، تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران مجدانه خواستار صلح و ثبات در منطقه آسیای جنوبی است و ضمن دعوت به پرهیز از هر اقدامی که تصعیدکننده تنش‌ها باشد، آماده هرگونه مساعی جمیله برای کمک به کاهش تنش و برقراری آرامش در این منطقه مهم می‌باشد.

رئیس‌جمهور هند با تقدیر از موضع اصولی و ابراز همدردی جمهوری اسلامی ایران، روابط دو کشور را مبتنی بر بنیان‌های مستحکم تاریخی و فرهنگی توصیف کرد که طی ۷۵ سال گذشته از زمان انعقاد معاهده دوستی بین دو کشور همواره در مسیر رشد و اعتلا و در جهت تامین منافع متقابل دو ملت بوده است.

رئیس‌جمهور هند همچنین با ابراز تاسف از حادثه انفجار در بندر شهید رجائی، با خانواده‌های قربانیان و دولت و ملت ایران ابراز همدردی کرد و برای مجروحان حادثه آرزوی بهبودی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه