logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک فعال رسانه:

تولید محتوا باید هدفمند و امیدآفرین باشد

تولید محتوا باید هدفمند و امیدآفرین باشد
یک فعال رسانه‌ای، رشد فضای مجازی را از ارکان اصلی تولید محتوا دانست و گفت: رهبر انقلاب بر اهمیت این حوزه تأکید دارند و ما وظیفه سنگینی در تقویت تولید محتوای هدفمند داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن کربلایی حاجی‌اوغلی، در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران پرس»، رشد و تعالی فضای مجازی را از ارکان اصلی تولید محتوا عنوان کرد و اظهار داشت: «رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر اهمیّت فضای مجازی تأکید کرده‌اند و ما در راستای تقویت این حوزه، وظیفه سنگینی بر عهده داریم».

وی با اشاره به نقش تولید محتوا در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان، افزود: «با توجه به روحیه جوانان و نوجوانان، بسیج و سپاه می‌توانند مکمل مؤثری برای هدایت آنان در این مسیر باشند.

این استاد دانشگاه، بسیج و سپاه را نهاد‌هایی فعال در عرصه‌های مختلف فضای مجازی توصیف کرد و گفت: «این دو نهاد با تمام توان در راستای آگاه‌سازی و هدایت جوانان و نوجوانان تلاش می‌کنند.

کربلایی خطاب به جوانان و نوجوانان تأکید کرد: «هرگز در عرصه تولید محتوا خسته نشوید. این تلاش شما به معنای شکست دشمنان است. شما آینده‌سازان کشور با نوآوری و خلاقیت می‌توانید تحولات بزرگی رقم بزنید.»

وی افزود: «فعالان فضای مجازی با بهره‌گیری از تکنولوژی روز و عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب می‌توانند کارنامه درخشانی از فعالیت‌های خود ارائه دهند».

این پیشکسوت عرصه رسانه در پایان با بیان اینکه تولید محتوا باید هدفمند، در چارچوب اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و امیدآفرین باشد، خاطرنشان کرد: «تولید محتوای امیدآفرین مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است و باید در این مسیر حرکت کنیم».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه