logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر کشور:

اتباع غیرمجاز فرصت‌های زیاد شغلی را گرفته‌اند

اتباع غیرمجاز فرصت‌های زیاد شغلی را گرفته‌اند
وزیر کشور صبح جمعه در بدو ورود به شهر کرمان ضمن اعلام اینکه حضور اتباع غیرمجاز در این استان بیشتر از میانگین کشوری گفت: این اتباع فرصت های زیاد شغلی را گرفته اند و یارانه های زیادی نیز در شرایط کنونی کشور صرف آنان می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکندر مومنی که دقایقی پیش با استقبال استاندار و دیگر مدیران استانی از طریق فرودگاه بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی وارد این شهر شد با بیان اینکه اولویت اول ما بازگشت اتباع به کشورشان است افزود: حدود ۲ میلیون تبعه غیرمجاز (در کشور) داریم.

وی بیان کرد: بارها هم اعلام کرده ایم دارای مناسبات مشترک تاریخی، فرهنگی و دینی فراوان با کشورهای همسایه هستیم اما واقعا ایران امکان پذیرش این همه مهمان را ندارد.

مومنی اظهارامیدواری کرد که این اتباع غیرمجاز برگردند و کشورشان را با تلاش خود آباد کنند.

وی با اشاره به حضور گسترده اتباع در استان کرمان گفت که شاید حضور این افراد بیشتر از میانگین کشوری باشد.

وزیر کشور از جمله برنامه های سفر خود به دیار کریمان را بررسی موضوعات حوزه های امنیتی، اتباع و اقتصادی برشمرد و گفت: افتتاح و کلنگ زنی چند طرح نیز در دستور کار در این سفر قرار دارد و در مجموع وضعیت کلان استان بررسی خواهد شد.

لازم به توضیح است، از چهارشنبه شب، وزیر کار نیز در استان کرمان حضور دارد و پس از بازدید از چند طرح و افتتاح چند پروژه، عصر دیروز به جنوب کرمان سفر کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه