logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نادیده گرفتن اصول از سوی سرپرست؛

بی‌توجهی فدراسیون به نامه های هشدارآمیز برای ایمنی پیست؛ مرگ مسئولیت+سند

بی‌توجهی فدراسیون به نامه های هشدارآمیز برای ایمنی پیست؛ مرگ مسئولیت+سند
دو نامه در راستای هشدارهای لازم برای تجهیز و ایمن کردن پیست اتومبیلرانی آزادی با بی توجهی سرپرست فدراسیون همراه شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ حادثه تلخ مرگ حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی، در پیست اتومبیلرانی آزادی، سوالات زیادی را درباره مسئولیت سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و نظارت بر مسابقات مطرح کرده که مسئولان و نهادهای ذی‌ربط در حال بررسی زوایای مختلف این پرونده هستند.

براساس دو نامه ای که علی غفوری مسئول وقت کمیته سرعت در دو مقطع به فدراسیون زده است، بی توجهی سرپرست فدراسیون به تامین تجهیزات پیست نشان داده می شود که می تواند در بررسی های نهایی سهم تقصیر کوروش صبوریان را به عنوان مقصر اصلی بالا ببرد.

علی غفوری مسئول وقت کمیته سرعت فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی بهمن ۱۴۰۳ و قبل از آخرین راند مسابقات قهرمانی کشور در نامه ای درخواست اقلام ایمنی برای پیست را داشت و تاکید کرد که این موارد باید یک روز قبل از مسابقه آماده و تحویل مسئول ایمنی مسابقات گردد.

پس از گذشت حدود دوماه از سرپرستی کوروش صبوریان و در اردیبهشت ماه سال 1404، علی غفوری نامه دوباره ای را ارسال کرد و خواستار جابجایی تشک های ایمنی در پیست شد.

در شرایطی که انتظار می رفت صبوریان نسبت به این نامه جدیت و توجه لازم را داشته باشد، یک روز پس از ارسال این نامه دبیرکل و دبیرمجمع را تغییر داد تا وضعیت پیچیده شود. با این اتفاق پرسش از کوروش صبوریان این است که آیا جلسات و نظارت‌های لازم را برای آماده‌سازی مسابقات انجام داد یا به هشدارها و درخواست ها بی توجه بود؟

نکته تلخ ماجرا این جاست که کمتر از سه هفته بعد از ارسال این نامه و هشدارهای مطرح شده، حادثه تلخ مرگ عکاس ورزشی در همان نقطه جابجایی تشک ها رخ داد و حالا کارشناسان دادگستری و قوه قضائیه در حال بررسی این موضوع هستند. آیا بی‌توجهی به هشدارهای کمیته سرعت در این حادثه نقش داشته است؟

با توجه به شواهد و بررسی های صورت گرفته به نظر می رسد وقت آن رسیده که صبوریان به عنوان سرپرست فدراسیون مسئولیت این اتفاق تلخ را بپذیرد و برای جبران بخشی از این حادثه تلخ اقدام و استعفایش را اعلام کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه