logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران ایرانشهر احیاء شد

مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران ایرانشهر احیاء شد
مدیر کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان گفت: فاز اول استخر سرپوشیده با استانداردهای روز دنیا و تجهیزات مدرن و تأسیسات جانبی احداث خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری پهره به نقل از روابط عمومی فرمانداری ایرانشهر،مدیر کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان با مژده به کارگران ایرانشهری اظهار داشت:مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران ایرانشهر که سال ها پیش کلنگ احداث آن بر زمین خورده بود احیاء شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه خبری پهره, پایگاه خبری پهره,  به نقل از روابط عمومی فرمانداری ایرانشهر،مدیر کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان با مژده به کارگران ایرانشهری اظهار داشت:مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران ایرانشهر که سال ها پیش کلنگ احداث آن بر زمین خورده بود احیاء شد.,

مهردادجهاندیده از تصویب اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰میلیون تومانی خبر داد و اینکه ۸۰۰ میلیون از این اعتبار تصویب شده تخصیص یافته و در حین پیگیری برای تخصیص یافتن مابقی اعتبار مصوب ؛شاهد آغاز فعالیت ساخت و ساز در این مجموعه ی بزرگ خواهیم بود.

,

وی ادامه داد:این مبلغ تنها برای شروع کار است و حسب نظرسنجی و کارشناسی به عمل آمده در فاز اول استخر سرپوشیده با استانداردهای روز دنیا و تجهیزات مدرن و تأسیسات جانبی احداث خواهد شد که مبلغ تصویب شده تنها نیمی از اعتبار مورد نیاز بوده و پس از تکمیل استخر فاز دوم شامل زمین چمن به اجرا گذاشته خواهد شد.

,

مدیر کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی استان در پایان گفت:اخبار دیگری شامل ایجاد مرکزی در راستای توسعه‌ ی فرهنگ کار و کارآفرینی,  تمهیدات به عمل آمده جهت ایجاد بسترهای لازم برای فعال سازی بخش های خصوصی و تعاونی بر اساس ظرفیت و توان هر منطقه,  انعقاد تفاهم نامه ی برون رفت بخش تعاون از مشکلات فعلی  با پیگیری های رییس  اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایرانشهر، به زودی نتایج تمامی این برنامه ها را از زبان وی خواهیم شنید.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه