logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خاطره گویی علی محمد بشارتی از خلوص امام خمینی(ره)

خاطره گویی علی محمد بشارتی از خلوص امام خمینی(ره)
وزیر اسبق کشور با اشاره به رمز ماندگاری محبوبیت امام خمینی(ره) گفت: محبوبیت پایدار امام، از رابطه خاص او با خدا و ایمان و عمل صالح نشأت می‌گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت کشور علی‌محمد بشارتی، وزیر اسبق کشور، امروز ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور وزیر و جمعی از کارکنان وزارت کشور با تسلیت شهادت امام محمد باقر علیه‌السلام و ارتحال جان‌سوز بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، افزود: همه انسان‌ها دوست دارند، محبوب باشند اما این کار در عین سادگی، بسیار دشوار است. امام راحل از سال ۱۳۴۰ مبارزه را آغاز کردند و از همان زمان محبوب دل‌ها شدند. ایشان با خلوص نیت، ایمان فوق‌العاده و عمل صالح، محبتی ماندگار در دل مردم ایجاد کردند.

وی با بیان این که «همان‌طور که در قرآن آمده، محبوبیت پایدار در گرو ایمان و عمل صالح است»، گفت: امام راحل این دو ویژگی را در اوج داشتند. او خود را نمی‌دید و همه را می‌دید.
بشارتی افزود: زمانی که برخی از شاگردان آیت‌الله بروجردی در تشییع جنازه ایشان اقدام به توزیع رساله امام کردند، امام به شدت با این کار مخالفت و اعلام کردند که در مراسم تشییع حضور نخواهند یافت. این اقدام، نمونه‌ای از خلوص امام بود.

وی گفت: حتی با وجود همه مشکلات و سختی‌ها، مردم او را دوست داشتند. امام خمینی (ره) در محبوبیت بی‌نظیر بود و نه تنها بزرگ شد بلکه بزرگ ماند.

بشارتی افزود: حضرت امام شجاعت و بصیرتی الهی داشتند. وزیر اسبق کشور گفت: رهبر معظم انقلاب نیز جانشین شایسته‌ای برای امام بودند. با عملکرد درست توانستند هم مواضع امام را حفظ کنند و هم از آثار حیات‌بخش ایشان پاسداری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه