اخبار داغ

در حاشیه کنگره جهانی جودو؛

دیدار ویژه رئیس فدراسیون جودوی ایران با رئیس منتخب فدراسیون جهانی

دیدار ویژه رئیس فدراسیون جودوی ایران با رئیس منتخب فدراسیون جهانی
در جریان کنگره جهانی جودو در بوداپست، ماریوس ویزر برای چهار سال دیگر سکان هدایت فدراسیون جهانی جودو را در اختیار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ کنگره جهانی جودو صبح امروز با حضور رؤسای فدراسیون‌های ملی از ۱۲۷ کشور جهان از جمله آرش میراسماعیلی رییس فدراسیون جودو ایران در شهر بوداپست مجارستان برگزار شد. 

این کنگره که چهار ساعت به طول انجامید با برگزاری انتخابات ریاست و اعضای هیات اجرایی همراه بود و «ماریوس ویزر» با کسب اکثریت آرا برای چهار سال دیگر به عنوان رئیس فدراسیون جهانی جودو انتخاب شد. 

همچنین هیات اجرایی جدید این فدراسیون هم در این گردهمایی تعیین شد.

در ابتدای مراسم، وزیر ورزش و رئیس فدراسیون جودو مجارستان ضمن خیرمقدم به مهمانان به تأکید بر نقش جودو در نزدیکی ملت‌ها پرداختند.

روسای پنج قاره جهان گزارش عملکرد منطقه‌ای خود را به حاضران ارائه کردند و کمیته‌های تخصصی فدراسیون جهانی نیز گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته ارائه دادند.

اما یکی از اتفاقات مهم کنگره امسال، دیدار آرش میراسماعیلی با ماریوس ویزر بود، در این دیدار، رئیس فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران نشان رسمی فدراسیون را به رئیس IJF اهدا کرد و پیام ویژه احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان ایران را که بر لزوم تقویت تعامل و همکاری‌های ورزشی به‌ویژه در حوزه جودو میان ایران و فدراسیون جهانی تأکید داشت، تقدیم ویزر کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه