logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پزشکیان:

بودجه سازمان‌ها بر اساس کیفت خدمت اختصاص یابد

بودجه سازمان‌ها بر اساس کیفت خدمت اختصاص یابد
رئیس جمهور گفت: باید بودجه بر اساس کارکرد نیروی انسانی به هر ارگان اختصاص یابد که گروه هدف، کیفیت و مقدار خدمت مشخص می‌شود و بر اساس بودجه تخصیص یافته با این معیارها سازمان‌ها پاسخگو باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه در جلسه شورای‌عالی اداری، در ارتباط با بودجه‌ریزی استانی تاکید کرد: منابع مالی بودجه باید بر اساس عدالت اختصاص یابد، در این راستا باید شاخص‌ها احصا شود تا استانداران بر این مبنا امور استانی خود را مدیریت کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت بودجه‌ریزی عملیاتی و اختصاص بودجه سازمانی بر اساس میزان کارکرد و عملکرد خاطرنشان کرد: اگر به خروجی‌های مورد انتظار یک سازمان متناسب با میزان ورودی‌ها نرسیدیم، باید تصمیمات لازم در ارتباط با اصلاح ساختار و سازمان اتخاذ شود. همچنین باید بودجه بر اساس کارکرد نیروی انسانی به هر ارگان اختصاص یابد که در این راستا گروه هدف، کیفیت و مقدار خدمت مشخص می‌شود تا سازمان بر اساس بودجه تخصیص یافته با این معیارها پاسخگو باشد.

پزشکیان اهمیت واگذاری اختیارات به استان‌ها را خاطرنشان کرد و گفت: نباید مسائل کل کشور را تنها از مرکز حل کرد و با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات استان‌ها، باید اختیارات به آنان تفویض شود.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار سازمانی دستگاه‌ها، افزود: فعالیت و ساختار سازمانی باید بر اساس اهداف کلی و مأموریت‌های یک سازمان تعریف تا میزان نیروی انسانی و امکانات لازم برای رسیدن به اهداف سازمانی تعیین شود؛ در این مسیر می‌توان از الگوهای بین‌المللی و استانداردهای علمی مدیریتی کمک گرفت.

در این جلسه که معاون اول رئیس جمهور، رؤسای سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، کشور و آموزش و پرورش، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مبانی و روش اجرای جز (۱) بند الف ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور به منظور چابک‌سازی دولت از طریق اصلاح ساختارهای میانی تأیید شد که بر این اساس، وظایف خارج از مأموریت ذاتی دستگاه‌ها و تشکیلات موازی و غیر ضرور شناسایی و حذف می‌شود.

همچنین در این جلسه و در راستای ارتقای بهره‌وری، چابک‌سازی و کاهش هزینه‌های دولت، سند «ماموریت-وظایف اساسی» وزارت جهاد کشاورزی همراه با «الزامات اصلاح ساختار کلان» موضوع جز (۱) بند الف ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور تصویب شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه