logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران در راهپیمایی میلیونی صنعا

محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران در راهپیمایی میلیونی صنعا
حضور عظیم یمنی‌ها در راهپیمایی میلیونی با شعار «ما به حمایت از غزه و اماکن مقدس، صرف نظر از چالش‌ها، ادامه خواهیم داد» در میدان سبعین در صنعا، پایتخت برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در بیانیه قرائت شده در این راهپیمایی عظیم میلیونی آمده است:‌ کشتارهای مداوم در غزه، ما را ملزم به افزایش حمایت از مقاومت و افشای جنایات گرسنگی آمریکایی می‌کند.
محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران در راهپیمایی میلیونی صنعا
راهپیمایی صنعا

در این بیانیه تاکید شده است: حمایت مداوم ما از غزه، مردم آن و مقاومت آن بیش از هر زمان دیگری ضروری است. ما تجاوز صهیونیستی علیه ایران را محکوم می‌کنیم، به خاطر شهدای آن تسلیت می‌گوییم و به توانایی آن در دادن سخت‌ترین درس‌ها به دشمن ایمان داریم.

در ادامه این بیانیه عنوان شده است: ما شهادت گروهی از رهبران نظامی قهرمان و مجاهد و جمعی از علمای مجاهد و روشن‌فکر را به برادرانمان در جمهوری اسلامی ایران، چه رهبری و چه مردمی، تسلیت می‌گوییم. به ملت‌های امت‌های اسلام و عرب به خاطر سکوت و انفعال مداومشان در برابر تجاوز به غزه و هتک حرمت مسجد الاقصی، عذاب الهی را هشدار می‌دهیم.
محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران در راهپیمایی میلیونی صنعا
راهپیمایی حمایت از غزه

در این بیانیه همچنین تصریح شده است: ما خدا را به خاطر موفقیت حملات اخیر نیروهای مسلح خود شکر، محاصره دریایی و هوایی دشمن را ستایش و رژیم‌هایی را که همچنان به ارسال کشتی به رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند، محکوم می‌کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه