logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نکات امنیتی «تجهیزات هوشمند» در مقابل تهدیدات دشمن


نکات امنیتی «تجهیزات هوشمند» در مقابل تهدیدات دشمن
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: با توجه‌ به تهدیدات متصور برای تجهیزات هوشمند در شرایط تهاجم دشمن، لازم است کاربران نکات ضروری امنیتی را مد نظر داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ جواد مختاررضایی با بیان اینکه در این شرایط از کلیک روی لینک‌های ارسال شده توسط پیامک یا شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، حتی از سوی آشنایان و سرشماره های خدماتی خودداری کنید، افزود: برنامه‌های غیر ضروری موبایل‌تان را حذف کنید. به خصوص برنامه‌های متعلق به شرکت‌هایی که سابقه همکاری با رژیم صهیونیستی و سرویس اطلاعاتی دشمن از قبیل برنامه‌های شرکت متا و گوگل را دارند.

وی افزود: یکی از اقدامات ضروری در این مقطع زمانی که می‌تواند بخش زیادی از نگرانی بدافزاری را کاهش دهد، بازگرداندن تلفن‌های همراه به تنظیمات کارخانه است. برای این کار، کاربران می‌توانند از اطلاعات ضروری مانند عکس‌های شخصی و شماره مخاطبان پشتیبان بگیرند و تلفن همراه خود را به حالت کارخانه یا ریست فاکتوری کنند.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا ادامه داد: همچنین می‌توانید از بخش تنظیمات تلفن همراه قسمت برنامه‌ها ایکون سه نقطه با کلیک بر روی مدیر مجوز (Settings- Apps - Permission manager) مجوزهای هر برنامه را بررسی کنید و کلیه دسترسی های غیر ضروری را لغو کنید.

سرهنگ مختار رضایی عنوان کرد: اگر باتری موبایل‌تان زودتر از روزهای گذشته خالی می شود، در اجرای مراحل بالا جدیت بیشتری به خرج بدهید.

وی با اشاره به اینکه اگر دارای مشاغل حساس هستید از تلفن‌های هوشمند استفاده نکنید، عنوان کرد: به صورت روزانه‌ تلفن همراه خود را خاموش و روشن کنید. در انتخاب اپلیکیشن‌ها بسیار دقت کنید، سعی کنید آنهایی را که نیاز ندارید به خصوص پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی را در شرایط فعلی استفاده نکنید و حذف نصب کنید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا تصریح کرد: دسترسی‌های اپلیکیشن‌های روی گوشی‌تان را مجدد بررسی کنید. اگر می‌خواهید برنامه را نصب کنید حتما سعی کنید از فروشگاه‌های داخلی این کار را انجام بدهید. دسترسی‌های آن برنامه را مدیریت کنید و دسترسی‌هایی که مورد نیاز نیست را ببندید.

وی در خصوص پیامک‌هایی حاوی لینک‌های آلوده با مضمون بهره‌مندی و فعال سازی عابر بانک و یا اینترنت بانک نیز، خاطرنشان کرد: این پیامک‌ها علاوه بر کلاهبرداری، می‌تواند اهداف جاسوسی و حتی امنیتی داشته باشد. از کلیک بر روی هر نوع لینک یا پیامک آلوده که از طریق سر شماره تلفن‌های شخصی در داخل سامانه پیامکی و یا پیام رسان‌ها ارسال می‌شود، اکیداً خودداری کنید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه