logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پخش روتین برنامه‌ها در تلویزیون و نمایش خانگی

پخش روتین برنامه‌ها در تلویزیون و نمایش خانگی
در حالی که حدود یک هفته از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان می‌گذرد، انتشار برنامه‌ها و سریال‌های متنوع تلویزیونی و خانگی، می‌تواند تداوم جریان زندگی عادی را رقم بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که حدود یک هفته از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان می‌گذرد، انتشار برنامه‌ها و سریال‌های متنوع تلویزیونی و خانگی، می‌تواند تداوم جریان زندگی عادی را رقم بزند.

در حالی که پخش محصولات کمدی مانند «بوقچی»، «جوکر» و «اجل معلق» از تلویزیون و نمایش خانگی متوقف شده، نمایش شمار قابل توجهی از محصولات درام ادامه دارد.

در تلویزیون پخش سریال جاسوسی «ناریا» از شبکه یک و در نمایش خانگی پخش سریال کودک «آرزوهای چپکی» و برنامه گفت‌وگومحور «اکنون» از پلتفرم فیلیمو بدون توقف و در موعد مقرر انجام شده است. این پلتفرم همچنین سریال عاشقانه تاریخی «تاسیان» را نیز با یک روز تاخیر به پخش رساند تا جز قسمت آخر دو مجموعه «صداتو» و «جوکر»، سایر محصولات خود را به دست انتشار سپرده باشد.

پلتفرم استارنت هم قسمت پنجم مجموعه درام «جزر و مد» را پخش کرد.

جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ قسمت چهارم سریال «اجل معلق» با بازی رضا عطاران از پلتفرم فیلم‌نت پخش می‌شود. زمان پخش این سریال طبق روال هفته‌های گذشته ۱۲ ظهر است.

این در حالی است که محدودیت در دسترسی به اینترنت بین‌الملل، کار تبلیغات و اطلاع‌رسانی را برای پلتفرم‌ها مشکل کرده است.

در شبکه سه تلویزیون هم پخش مسابقات ورزشی خصوصا جام جهانی باشگاه‌ها آغاز شده، اگرچه مجموعه «نجلا» جایگزین سریال کمدی «بوقچی» شد که هفت قسمت از آن روی آنتن رفته بود.

از آنجا که پخش محصولات متنوع سرگرم‌کننده از قاب سیما و پلتفرم‌ها، می‌تواند برای افزایش روحیه عموم ایرانیان در شرایط کنونی کشور مفید باشد، برخی معتقدند می‌توان به تدریج برنامه‌های مفرح و سرگرم‌کننده را نیز روی آنتن تلویزیون و در خروجی پلتفرم‌ها قرار داد.

روز گذشته نیز رهبر معظم انقلاب در انتهای پیام تلویزیونی خود برای مردم ایران با اشاره به اهمیت ادامه جریان زندگی در شرایط کنونی گفتند: زندگی بحمدالله به طور عادی در جریان است. نگذارید دشمن احساس کند که شما در مقابل او می‌ترسید، احساس ضعف می‌کنید. اگر دشمن احساس کند که شما از او می‌ترسید، دیگر گریبان شما را رها نخواهد کرد. همین رفتاری که تا امروز داشتید، این رفتار را با قوت ادامه بدهید. کسانی که امور خدماتی به عهده‌شان است، کسانی که با مردم سروکار دارند، کسانی که امور تبلیغاتی و تبیینی بر عهده‌شان است، کار خودشان را باقوت انجام بدهند و ادامه بدهند و به خدای متعال توکل کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه