logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر ستاد اقامه نماز زنجان:

محبوبیت رهبر انقلاب محدود به مرزهای جغرافیایی نیست

محبوبیت رهبر انقلاب محدود به مرزهای جغرافیایی نیست
مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان گفت: محبوبیت و احترام رهبر انقلاب محدود به مرزهای جغرافیایی نیست بلکه در قلوب مسلمانان و حتی غیرمسلمانان آزاده در شرق و غرب عالم ریشه دوانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمود محمدی با بیان اینکه اقدام نابخردانه رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا و نخست‌وزیر جنایت‌پیشه رژیم صهیونیستی در تهدید به ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) بیش از پیش چهره‌ شیطانی، غیرانسانی و بحران‌ساز این دو مهره بی‌اعتبار عرصه سیاست بین‌الملل را آشکار کرده است، اظهار کرد: این تهدید نه‌تنها تجاوز آشکار به شأن و حرمت رهبری معنوی یک ملت بزرگ، بلکه نوعی استیصال سیاسی و راهبردی از سوی سردمداران غربی در مواجهه با اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه چنین سخنانی بیانگر اوج درماندگی جبهه استکبار در برابر نفوذ معنوی و قدرت نرم انقلاب اسلامی است، ابراز کرد: قدرتی که از قلب مردم نشأت می‌گیرد و در عمق جان امت‌های آزادی‌خواه جای دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب نه‌فقط برای ملت ایران بلکه برای میلیون‌ها انسان آزاده در سراسر جهان نماد عدالت، عزت، کرامت و حکمت اسلامی است، افزود: محبوبیت و احترام ایشان محدود به مرزهای جغرافیایی نیست بلکه در قلوب مسلمانان و حتی غیرمسلمانان آزاده در شرق و غرب عالم ریشه دوانده است.

وی عنوان کرد: هرگونه توهین یا تهدید نسبت به این جایگاه تعرض به شرافت و استقلال ملی ما تلقی می‌شود و ملت ایران چنین جسارتی را برنمی‌تابد، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب برای مردم ایران نه یک مقام سیاسی صرف بلکه پدری معنوی ملهم از آموزه‌های انبیا و امامان و پرچمدار عقلانیت و عزت در جهان پرآشوب امروز است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان با تأکید بر اینکه ترامپ و نتانیاهو که از درک مفاهیم الهی جایگاه مرجعیت و عمق فرهنگ مقاومت عاجزند در توهمات سیاست‌بازی‌های مادی‌گرایانه خود گمان برده‌اند که با تهدید و فحاشی، می‌توانند شکست‌های زنجیره‌ای خود در فلسطین، لبنان، سوریه و سراسر منطقه را بپوشانند، اضافه کرد: این در حالی است که تجربه نشان داده چنین اقدامات خام، تنها باعث تقویت انسجام داخلی، افزایش بصیرت عمومی و خیزش عاطفی و اعتقادی ملت‌ها به‌سوی محور مقاومت می‌شود.

محمدی با بیان اینکه ملت ایران در سایه این تهدیدات نه‌تنها عقب‌نشینی نخواهد کرد بلکه بیش از پیش در کنار رهبری خود خواهد ایستاد، عنوان کرد: پاسخ این ملت پاسخی از جنس ایمان، وحدت، و استمرار راه مقاومت خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه