logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

سردار رادان: امنیت مردم، خط قرمز ما است

سردار رادان: امنیت مردم، خط قرمز ما است
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با خانواده شهید سردار مهدی نعمتی معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا دیدار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی در دیدار با خانواده شهید سردارمهدی نعمتی معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا گفت: غم از دست دادن رفقا و همکاران را در دل داریم اما یک کینه نیز از دشمن به دل داریم که هیچگاه از یاد نمی‌رود.

وی ادامه داد: امروز بچه‌های ما در پلیس، پای امنیت مردم با هیچ چیزی معامله نمی‌کنند. حفظ امنیت مردم را وظیفه خود را می‌دانند و هرچیزی که بخواهد این امنیت مردم را از هر مسیری، خدشه دار کند خط قرمز ما و بچه‌های ما است.

در این دیدار همسر سردار نعمتی نیز با بیان اینکه وقتی خبر شهادت همسرم را شنیدم احساس افتخار کردم که همسرم به آرزویش رسید، گفت: همسر من در خانه بیشتر رفیق بودند.

همچنین فاطمه دختر این سردار شهید هم با بیان اینکه لباس پلیس از کودکی برایم افتخارآفرین بود، گفت: وقتی خبر شهادت پدرم را شنیدم به خود ایشان متوسل شدم و آرامش و صبر در من ایجاد شد.

وی افزود: خبر شهادت پدرم را در روز تولد ۱۸ سالگی‌ام دریافت کردم و انگار پدرم خیالش راحت شده که فاطمه دیگر بزرگ شده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه