اخبار داغ

واشنگتن‌پُست گزارش داد:

حمله «اسرائیل» به کودکان و غیرنظامیان در زندان اوین تهران

حمله «اسرائیل» به کودکان و غیرنظامیان در زندان اوین تهران
روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پُست در یک گزارش تحقیقاتی اذعان کرد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به زندان اوین تهران غیرنظامیان، کودکان، کارکنان عادی و زندانیان هدف قرار گرفته و به شهادت رسیدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی تحقیقاتی اعلام کرد: شماری از غیرنظامیان و زندانیان در حملات اسرائیل به زندان اوین تهران در جریان درگیری‌های ماه گذشته کشته شدند.

 

در ادامه گزارش واشنگتن پست آمده است: تصاویر ماهواره‌ای تخریب گسترده زندان اوین تهران را به دلیل بمباران اسرائیل در ماه گذشته نشان می‌دهد.

 

بر اساس تحقیق روزنامه واشنگتن پست، کودکان، کارکنان و زندانیان در میان کشته‌شدگان حمله اسرائیل به زندان اوین تهران بوده اند.

 

طبق تحقیقات این روزنامه، ارتش اسرائیل مدعی شده است: از زندان اوین تهران برای عملیات اطلاعاتی علیه اسرائیل استفاده می‌شد.

 

واشنگتن پست افزود: حمله اسرائیل به زندان اوین تهران ساعاتی قبل از اعلام آتش‌بس رخ داد. در بمباران اسرائیل، ساختمان‌های اداری و پزشکی و سلول‌های انفرادی داخل زندان اوین تهران مورد اصابت موشک قرار گرفت.

 

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع وابسته به خود مدعی شد: بمباران اسرائیل ورودی‌های زندان اوین تهران را هدف قرار داد و شماری از مقامات ارشد داخل آن کشته شدند.

 

روزنامه واشنگتن پست در گزارش خود نوشته است: تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که منطقه وسیعی در اطراف زندان اوین تهران در نتیجه بمباران اسرائیل در آتش سوخته است.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه