logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه عملکرد بخش دفاعی مایه افتخار کشور و نظام است تصریح کرد: تقویت بخش‌های دفاعی و نیروهای مسلح کشور دغدغه جدی دولت چهاردهم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا عارف عصر امروز (چهارشنبه) در نشستی با رئیس و مدیران سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با قدردانی از پیگیری‌ها و تلاش‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ویژه در جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد: در تهاجم رژیم صهیونیستی در تمام جبهه‌ها به ویژه جبهه دفاعی با وجود هزینه‌های سنگین از دست دادن سرداران بخش دفاعی که نگاه‌های عمیق و راهبردی داشتند بر دشمن صهیونی پیروز شدیم.

عارف ادامه داد: در جبهه تولیدی نیز بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده قیمت‌ها را کاهش دادند و در بخش مصرف نیز با کاهش روبرو شدیم و هیچگونه کمبود کالایی در کشور وجود نداشت.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ارتقاء انسجام و همبستگی مردم در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: دشمنان به این تصور بودند که ظرف ۲۴ ساعت پرونده بخش دفاعی کشور بسته می‌شود و پس از آن سرمایه اجتماعی را از دست می‌دهیم اما با ایثارگری‌ها و گذشت‌های مردم خاطرات دهه ۶۰ و ۸ سال دفاع مقدس زنده شد و با وجود خسارات مالی به مردم و خوی ددمنشانه دشمن در حمله به مناطق مسکونی مردم در صحنه و میدان حاضر شدند.

وی همچنین با اشاره به آیین سوگواری ماه محرم، تصریح کرد:  حضور پرشور مردم در مراسم عاشورا و تاسوعای حسینی در طول ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه بود.

عارف همچنین به تفویض اختیارات به استانداران و وزرا در قالب ۴ کارگروه در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره و تصریح کرد: مصوبات این کارگروه‌ها حکم مصوبات دولت شد و امروز افتخار داریم با اتخاذ این تدابیر دولت در مقابل همه استکبار جهانی پیروز شدیم و درخشیدیم. بخش‌های نظارتی هم در بازار کالاهای اساسی و ستاد تنظیم بازار بدون نیاز به برخورد عملکرد خوبی در این جنگ داشتند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین بخش دفاعی کشور نقش ویژه‌ای در جنگ ۱۲ روزه داشتند، گفت: بخش‌های دفاعی کشور ظرفیت‌های بسیار بالایی دارند که در مقاطعی بالفعل شده است و در زمانی هیچ کشوری جرأت حمله سایبری به ایران را نداشت تا جایی که کشور حمله‌کننده با حملات سایبری متعدد ایران روبرو می‌شد و باید راهبرد کشور در حوزه امنیت سایبری همان راهبرد مقام معظم رهبری برای رسیدن به جایگاه اول منطقه در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله باشد و کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری جبران شود.

عارف با اشاره به نقش بسیار مهم و مؤثر سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح در رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان حملات رژیم صهیونیستی، ادامه داد: نوع جنگ ها با دوران ۸ سال دفاع مقدس تفاوت زیادی کرده است و عموماً به اتکاء نرم‌افزار، جنگ نرم و فناوری‌های نوظهور است که باید با وجود جوانان تحصیل کرده در این حوزه ها دست برتر را در منطقه داشته باشیم چرا که در هر برهه ای همانند نانو و بایو تصمیم جدی ای اتخاذ کرده‌ایم توانستیم به دستاوردهای بزرگی برسیم و امروز نیز باید از همه امکانات بخش‌های دولتی و خصوصی برای آینده استفاده کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به گسترش تعاملات سیاست خارجی کشور با همسایگان به ویژه منطقه اوراسیا در دولت چهاردهم تصریح کرد: با افزایش ارتباطات و روابط تهاتری با کشورهای منطقه می‌توانیم از تحریم‌ها عبور کنیم و به خوداتکایی برسیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه