logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هشدار مجدد یمن به شرکت‌های کشتیرانی درباره هرگونه همکاری با صهیونیست‌ها

هشدار مجدد یمن به شرکت‌های کشتیرانی درباره هرگونه همکاری با صهیونیست‌ها
رئیس شورای عالی سیاسی یمن با اشاره به اینکه دریانوردی برای همه به جز رژیم اشغالگر و حامیان آن آزاد است و عملیات‌های یمن تا پایان جنگ غزه ادامه دارد، به شرکت‌های کشتیرانی توصیه کرد از دستورالعمل‌های نیروهای مسلح یمن پیروی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در پی گسترش عملیات‌های دریایی یمن ضد رژیم صهیونیستی در چارچوب حمایت از غزه و پاسخ به تجاوزات وحشیانه این رژیم، مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن شب گذشته در سخنانی اعلام کرد که ما به آزادی دریانوردی برای همه به جز رژیم صهیونیستی و هر کسی که از این رژیم در تجاوز علیه مردم ما در نوار غزه حمایت می‌کند، پایبندیم.

مهدی المشاط در گفتگو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت: ما هیچ تمایلی به هدف قرار دادن طرف‌هایی که هیچ ارتباطی با حمایت از رژیم صهیونیستی ندارند، نداریم. ما یک مرکز عملیات بشردوستانه برای هماهنگی با شرکت‌های کشتیرانی تاسیس کرده‌ایم و به دنبال آن هستیم که تا حد امکان از آسیب‌ها جلوگیری کنیم.

وی افزود: همه شرکت‌های کشتیرانی باید از دستورالعمل‌ها و تصمیمات نیروهای مسلح یمن پیروی کنند و هر کسی که این دستورات را نادیده بگیرد، مسئولیت آن بر عهده خودش خواهد بود.

این مقام ارشد یمنی به همه توصیه کرد که از معامله با دارایی‌های رژیم صهیونیستی خودداری کنند و هشدار داد که نیروهای قدرتمند و منظم یمن به عملیات‌های خود تا زمان توقف تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه غزه و لغو محاصره این باریکه مطابق با کنوانسیون‌های بین‌المللی، ادامه خواهند داد.

نصرالدین عامر، معاون هیئت رسانه‌ای جنبش انصارالله یمن هم به نوبه خود در این زمینه اعلام کرد که عملیات‌های دریایی ما همانند همه عملیات‌های دیگرمان در چارچوب حمایت از غزه اقدامی انسانی و اخلاقی با انگیزه ایمان و برادری انجام می‌گیرد و هدف آن متوقف کردن فجیع‌ترین جنایات نسل کشی است که از نزدیک به دو سال گذشته علیه ملت فلسطین در غزه ادامه دارد.

وی افزود: همچنین دیگر هدف عملیات‌های صلح جویانه ما رفع ظالمانه‌ترین و مرگبارترین محاصره‌ای است که در عصر جدید شاهد آن هستیم و علیه مردم فلسطین در غزه تحمیل شده است و متاسفانه جهان تاکنون در رفع این محاصره شکست خورده و صرفاً نظاره‌گر جنایات علیه غیرنظامیان غزه بوده است.

این مسئول انصارالله تاکید کرد: نیروهای مسلح یمن و ملت با ایمان و آگاه ما که به خدا توکل دارند، از هیچ تلاش و اقدامی برای توقف تجاوزات دشمن و رفع محاصره غزه دریغ نخواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه