logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

حضور ۵ رسانه در نشست وین اوپک ممنوع شد

حضور ۵ رسانه در نشست وین اوپک ممنوع شد
اوپک از صدور مجوز برای رویترز، بلومبرگ، نیویورک تایمز، فایننشیال تایمز و وال استریت ژورنال برای نشست آتی این گروه در وین، خودداری کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بلومبرگ به نقل از سخنگوی رویترز گفت: ما معتقدیم که شفافیت و مطبوعات آزاد در خدمت خوانندگان، بازارها و منافع عمومی است و ما به این محدودیت در پوشش خبری اعتراض داریم. وی افزود که اوپک هیچ توضیحی در مورد تصمیم برای رد اعتبارنامه، به این خبرگزاری ارائه نکرده است.

سخنگوی بلومبرگ گفت: ما بار دیگر از اینکه اوپک، خبرنگاران از جمله خبرنگار بلومبرگ نیوز را از سمینار خود محروم می‌کند، بسیار ناامید هستیم. شفافیت بازار به وضوح به نفع عموم است و ما همچنان قویا خواهان آن هستیم که اوپک به خبرنگاران رسانه‌های خبری جهانی مرتبط اجازه دهد در رویدادهای این گروه حضور پیدا کنند.

سه رسانه از این پنج رسانه، پیش از این هم با ممنوعیت حضور در رویداد اوپک روبرو شده بودند. اوپک در سال ۲۰۲۳،  از صدور مجوز برای خبرنگاران رویترز، بلومبرگ و وال استریت ژورنال برای یک نشست وزارتی اوپک پلاس خودداری کرد. روزنامه فایننشیال تایمز در آن زمان مدعی شده بود علت این ممنوعیت این بوده که این رسانه‌ها به دنبال انتشار گزارشی قبل از پایان کامل جلسات بودند که می‌توانست بر قیمت نفت تاثیر بگذارد و عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی، می‌خواست از چنین نوساناتی جلوگیری کند، زیرا عربستان سعودی سعی در افزایش قیمت‌ها داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس،  بلومبرگ، به نوبه خود، در گزارشی در مورد رد اعتبارنامه این پایگاه خبری آمریکایی، خاطرنشان کرد که بن سلمان در گذشته، از پنج رسانه به دلیل پوشش اوپک انتقاد کرده بود. در واقع، وزیر انرژی عربستان سعودی، سال گذشته، رسانه‌ها و تحلیلگران نفتی را متهم کرده بود با گمانه‌زنی در مورد جلسات اوپک پلاس و انگیزه‌های پشت تصمیمات آنها، بازار نفت را «دستکاری» می‌کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه