اخبار داغ

با حضور پیام نیازمند؛

دوئل بزرگ در درون دروازۀ پرسپولیس؛ حضور پرمعنای گندوز در اردوی سرخ‌پوشان

دوئل بزرگ در درون دروازۀ پرسپولیس؛ حضور پرمعنای گندوز در اردوی سرخ‌پوشان
الکسیس گندوز با حضور در اردوی ترکیه تیم فوتبال پرسپولیس پیامی روشن را به مدیران باشگاه مخابره کرده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ مدیران باشگاه پرسپولیس بلافاصله پس از پایان فصل بیست‌وچهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران و در شرایطی که در پی عدم نتیجه‌گیری تیم از سوی هواداران عصبانی و ناراحت به‌شدت تحت‌فشار بودند، دست به رونمایی از چند بازیکن زدند که یکی از مهم‌ترین آن بازیکنان پیام نیازمند، سنگربان فصل گذشته سپاهان اصفهان است.

دروازه‌بان ملی‌پوشِ امروزِ پرسپولیسی‌ها که یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های نقل و انتقالاتی مدیران معمولاً ناموفق باشگاه پرسپولیس بود، این روزها به نقطه قوتی برای هواداران تبدیل شده و بسیاری از حضور وی بر روی خط دروازه سرخ‌ها آن هم در فصل مهم پیش‌رو خرسند هستند.

اگر چه حضور نیازمند در پرسپولیس بازی احتمالی علی‌رضا بیرانوند و سیدحسین حسینی را برهم زد و نقشه‌های آنان را برآشفت اما این یک روی سکه است؛ روی دیگر سکه به الکسیس گندوز و قراردادش با پرسپولیس برمی‌گردد که نه فسخ شده و نه به پایان رسیده تا سرخ‌ها با یک بحران بزرگ روی خط دروازه مواجه شوند.

نیازمند قطعاً در سال منتهی به جام جهانی به پرسپولیس آمده تا فیکس تیم ملی شود و گندوز هم که نمایش‌های خوبی در فصل قبل داشت و دست سرخ‌ها را در نخستین فصل پسابیرانوند گرفت نیز به یکی از مهره‌های مهم تیم ملی الجزایر تبدیل شده و او هم قائل به نیمکت‌نشینی نیست.

حضور گندوز در اردوی ترکیه سرخ‌پوشان پیام روشنی برای مدیران باشگاه پرسپولیس است که او برای رقابت و جنگندگی آماده است و میدان را خالی نمی‌کند؛ در این صورت برای جلوگیری از تفرقه در تیم، مدیران پرسپولیس باید برای جدایی الکسیس از اردوی سرخ با وی به توافق برسند.

بر اساس آخرین شنیده‌ها گندوز دنبال فسخ قرارداد با پرسپولیس است؛ درخواستی که باشگاه هم از آن استقبال می‌کند تا بتواند با توجه به نرخ ارز، مبلغ کمتری را برای گلر دوم صرف کند. طرفین قرار است در هفته آخر تیر ماه در این باره به توافق برسند در غیر اینصورت گندوز طبق قراردادش یک فصل دیگر در پرسپولیس می‌ماند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه