logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اطلاعیه‌سازمان حج درباره‌واجدین شرایط تمتع

اطلاعیه‌سازمان حج درباره‌واجدین شرایط تمتع
پیش اطلاعیه سازمان حج و زیارت در خصوص اعلام واجدین شرایط اعزام به حج تمتع سال ۱۳۹۴ منتشر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از حج، سازمان حج و زیارت نخستین اطلاعیه حج تمتع سال ۱۳۹۴ را منتشر کرد. متن این اطلاعیه بدین شرح است:

کلیه دارندگان اسناد ودیعه گذاری حج تمتع که تا تاریخ ۱۳۸۴/۱۲/۱۵ برای اعزام به حج سپرده‌گذاری کرده‌اند، می‌توانند بر اساس استان محل سکونت خود از روزهای سوم، چهارم و پنجم بهمن ماه برای نام نویسی در کاروان‌های حج سال ۱۳۹۴ اقدام نمایند.

لازم بذکر است، اسامی مدیران کاروان‌های حج تمتع سال ۱۳۹۴ به همراه آدرس و هزینه‌های مربوطه، روزهای سی‌ام دی ماه و اول بهمن ماه درجراید کثیرالانتشار به چاپ خواهد رسید.

لازم به یادآوری است، واجدین تشرف به حج سال ۹۴ علاوه بر امکان مراجعه حضوری به هریک از کاروان‌ها، می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی www.haj۹۴.haj.ir کاروان مورد نظر خود را انتخاب و مراحل بعدی ثبت نام را دنبال نمایند.

با توجه به اینکه گذرنامه واجدین شرایط تشرف به حج ۹۴ حداقل می‌بایست تا پایان سال ۱۳۹۴ اعتبار داشته باشد، تأکید می‌گردد کسانی که فاقد گذرنامه بوده و یا اعتبار گذرنامه آنان کمتر از تاریخ یادشده می‌باشد، در فرصت مناسب نسبت به دریافت گذرنامه جدید بصورت انفرادی، اقدام نمایند.

ضمناً کلیه کسانی که قصد واگذاری اسناد ودیعه گذاری حج خود به بستگان درجه یک (شامل پدر، مادر، همسر، برادر، خواهر و فرزند) را دارند و یا قبلاً نسبت به واگذاری فیش خود به این افراد اقدام کرده لکن این انتقال را در سامانه جامع نقل و انتقال ثبت ننموده‌اند، قبل از فرارسیدن زمان ثبت نام در کاروان‌های حج می‌بایست با مراجعه به یکی از دفا‌تر مجاز خدمات زیارتی در سطح استان/شهرستان، مراحل انتقال قطعی سند خود را انجام داده و مراتب را ثبت سیستمی نمایند.

اطلاعیه تکمیلی سازمان حج و زیارت در خصوص فراخوان واجدین شرایط اعزام به حج تمتع سال ۱۳۹۴، در روز شنبه ۲۷ دی‌ماه در روزنامه ایران منتشر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
, www.haj۹۴.haj.ir,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه