logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در غرب استان الانبار

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در غرب استان الانبار
عضو ائتلاف السیاده عراق اعلام کرد که نیروهای آمریکایی بار دیگر با ایجاد اختلال در سیگنال‌های GPS و نصب سامانه‌های جنگ الکترونیک در غرب استان الانبار، اقدامات مشکوکی را آغاز کرده‌اند؛ اقدامی که همزمان با تنش‌های منطقه‌ای و تهدیدات احتمالی رژیم صهیونیستی، نگرانی‌ها را درباره یک درگیری جدید افزایش داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«عبدالرزاق احمد الدلیمی» عضو ائتلاف السیاده عراق روز یکشنبه طی گفت‌وگویی با خبرگزاری «المعلومه» فاش کرد که نیروهای آمریکایی بار دیگر اقدام به قطع کامل سرویس مکان‌یابی جهانی (GPS) در مناطق وسیعی از غرب استان الانبار کرده‌اند.

به گفته او، این نیروها سامانه‌های پارازیت و اختلال روی سیگنال‌های پروازی و ارتباطاتی را در نزدیکی مرزهای عراق با اردن، عربستان و سوریه نصب کرده‌اند.

الدلیمی با اشاره به پیامدهای این اقدام، گفت: این تحرکات نگران‌کننده، نشانه‌هایی آشکار از برنامه‌ریزی برای دور تازه‌ای از تنش‌ها دارد و اطلاعات اولیه حاکی از آن است که تل‌آویو در صدد انجام حملاتی علیه اهداف امنیتی در خاک عراق است.

وی همچنین تأکید کرد که نیروهای امنیتی عراق، حین اجرای عملیات‌های بازرسی در بیابان‌های غرب الانبار، با ناپدید شدن کامل سیگنال‌های GPS و شناسایی تجهیزات اختلال مواجه شده‌اند.

الدلیمی با اشاره به حساسیت منطقه و حضور هسته‌های باقی‌مانده از گروه تروریستی داعش در نواحی صعب‌العبور به‌ویژه در منطقه «وادی حوران»، گفت: قطع GPS در چنین موقعیتی پرسش‌هایی جدی درباره اهداف پنهان و زمان‌بندی این اقدام آمریکا به‌وجود آورده است.

او همچنین فاش کرد که نیروهای آمریکایی مانع از پرواز جنگنده‌های ارتش عراق در آسمان غرب الانبار شده‌اند و شرط کرده‌اند که هرگونه عملیات هوایی در این منطقه باید با اطلاع و تأیید قبلی آنها انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه