بازیکنان مدنظر را تحت نظر خواهیم داشت؛
تیموریان: لیگ سختی داریم/ همه میخواهند به جامجهانی برسند
مربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: همه بازیکنان میخواهند خودشان را به جام جهانی برسانند و این رقابت سخت، لیگ را نفسگیر میکند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آندرانیک تیموریان مربی تیم ملی در حاشیه مراسم قرعهکشی بیستوپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: سال گذشته اکثر بازیهای لیگ توسط کادر فنی رصد شد و بازیکنانی که شرایط خوبی داشتند، طی گزارشی به سرمربی تیم ملی معرفی شدند.
وی ادامه داد: امسال هم همین روند را خواهیم داشت و شک نکنید که لیگ سختی خواهیم داشت چرا که همه بازیکنان میخواهند با تیم ملی به جامجهانی برسند و برای همه بازیکنان آرزوی موفقیت دارم.
مربی تیم ملی فوتبال ایران در واکنش به این سئوال که آیا از بازیکنان مدنظر کادر فنی مراقبت خواهد شد یا خیر؟ گفت: با صلاحدید کادر فنی و سرمربی تیم، بازیکنان مدنظر را تحت نظر خواهیم داشت تا از بابت سلامتی دچار مشکلی نشوند.
ارسال دیدگاه