شنا قهرمانی جهان| رکورد خوب عبدلی در سنگاپور/ سامیار سریعترین شناگر ایران
شناگر ملیپوش ایران در ماده پنجاه متر آزاد رقابتهای جهانی ورزشهای آبی در بین شناگران قاره آسیا چهارم شد و رکورد ملی این رشته را بهبود بخشید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزشهای آیی، سامیار عبدلی پس از حضور در بازیهای المپیک پاریس، رقابتهای جهانی را نیز در سنگاپور سپری کرد.
این شناگر پس از رقابت در ماده پنجاه متر قورباغه، امروز در ماده ۵٠ متر آزاد رقابت کرد و رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه را به ثبت رساند.
در این ماده سامیار با حدنصابی که کسب کرده است دربین چهار شناگر سریع قاره آسیا در این مسابقات قرار گرفت و در بین ۱۱۰ شناگر در جایگاه سیو هشتم قرار گرفت.
این رکورد به منزلهی شکستن رکورد ملی این ماده در ایران است .
رکورد قبلی ماده ۵۰ متر آزاد با ۲۲ ثانیه و ۵۶ صدم ثانیه در اختیار سامیار عبدلی بود که این شناگر در رقابتهای جهانی موفق به شکستن رکورد خودش و ارتقا رکورد ملی شد.
رقابتهای جهانی ورزشهای آبی در سنگاپور برای ایران با حضور سام واژیر و سامیار عبدلی در سنگاپور همراه بود.
سام واژیر ۱۷ ساله نیز پس از درخشش در رقابتهای قهرمانی آسیا و قهرمانی جوانان جهان، با پیگیری رئیس فدراسیون ورزشهای آبی با سهمیه اهدایی فدراسیون جهانی برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران به عنوان شیرجهرو در رقابتهای قهرمانی جهان حضور یافت.
رقابتهای قهرمانی ورزشهای آبی جهان در فرآیند آمادهسازی سام و سامیار برای حضور مقتدرانه در باریهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا برنامهریزی شده بود.
ارسال دیدگاه