logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نکات طلایی طرز تهیه مرغ پنیری غذای خوشمزه،آسان ومجلسی

نکات طلایی طرز تهیه مرغ پنیری غذای خوشمزه،آسان ومجلسی
مرغ پنیری یکی از غذاهای خلاقانه ای است که اگر از مصرف ساندویچ های همیشگی و تکراری خسته شده اید، پیشنهاد می کنم که حتما آن را امتحان کنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرغ پنیری یکی از غذاهای خلاقانه ای است که اگر از مصرف ساندویچ های همیشگی و تکراری خسته شده اید، پیشنهاد می کنم که حتما آن را امتحان کنید. تهیه آن وقت زیادی نمی خواهد و یک شام فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است. مرغ پنیری با مرغ پخته و خرد شده، پنیر پیتزا و پارمسان و نان باگت به همراه ادویه های مخصوص تهیه می شود و بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲عدد
  • ادویه(نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و پور سیر و پودر کره) به مقدار لازم
  • پنیر پارمسان ۵۰ الی ۶۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نان باگت ۱عدد (نان باگت برای اینکه رنده شود ، خشک باشه )

طرز تهیه مرغ پنیری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه مرغ پنیری 

ابتدا سینه های مرغ را به صورت طولی برش می زنیم و ورقه ورقه می کنیم و روی آن یک کیسه فریزر می کشیم و با بیفتک هر دو طرف سینه های ورقه شده را می کوبیم.

یک عدد نان باگت خشک را رنده و با پنیر پارمسان رنده شده مخلوط می کنیم. ادویه ها را نیز به مخلوط اضافه می کنیم. از هر کدام از ادویه ها یک قاشق چای خوری کافی است البته از فلفل قرمز به اندازه نصف قاشق چای خوری استفاده کنید.

۲ عدد تخم مرغ را با همزن می زنیم.

مرغ ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط نان باگت و پنیر پارمسان می غلتانیم تا روی فیله ها کامل با این مواد پوشانده شوند.

مرغ ها را داخل سینی فر می گذاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

بعد که مرغ ها را از فر بیرون آوردیم، روی آنها را ابتدا سس گوجه فرنگی می زنیم و روی سس ها را با پنیر پیتزا می پوشانیم و مجددا به مدت ۸ دقیقه داخل فر می گذاریم. اگر دلتان خواست روی مرغ ها طلایی شود می توانید فر را به مدت ۳ دقیقه از بالا روشن کنید تا حرارت ببیند و طلایی شود.

می توانید کنار این غذای فست فودی، سس قارچ هم تهیه کنید و با سیب زمینی سرخ شده و نان باگت نوش جان کنید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه