جشن ازداوج 110 زوج طلبه شیعه و سنی استان بوشهر برگزار شد+ تصاویر

جشن ازداوج 110 زوج طلبه شیعه و سنی استان بوشهر برگزار شد+ تصاویر
به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت، جشن پیوند آسمانی 110 زوج طلبه شیعه و سنی استان بوشهر، با حضور نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "منبری ها"  به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص)و امام صادق(ع) و فرارسیدن هفته وحدت جشن پیوند آسمانی 110 زوج طلبه شیعه و سنی استان بوشهر، در مجتمع فرهنگی دریادلان نداجا شهر بوشهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "منبری ها"  , جشن پیوند آسمانی 110 زوج طلبه شیعه و سنی استان بوشهر، ,

آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این مراسم گفت: ازدواج یکی از آیات خداوند است چرا که با یک عقد، علاقه بسیار شدیدی بین همسران ایجاد می‌شود و این علاقه را تنها خداوند است که می‌تواند در نهاد همسران قرار دهد.

, آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این مراسم گفت: ازدواج یکی از آیات خداوند است چرا که با یک عقد، علاقه بسیار شدیدی بین همسران ایجاد می‌شود و این علاقه را تنها خداوند است که می‌تواند در نهاد همسران قرار دهد.,

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: خداوند فلسفه ازدواج را سه امر مهم بیان می‌فرماید؛ اولین فلسفه ازدواج آن است که همسران باعث آرامش هم هستند و دومین آن مودت است که چیزی فراتر از محبت خواهد بود. مودت یعنی عشقی پر از معرفت و صمیمیت به طوری که جدا شدن ممکن نباشد.

, نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: خداوند فلسفه ازدواج را سه امر مهم بیان می‌فرماید؛ اولین فلسفه ازدواج آن است که همسران باعث آرامش هم هستند و دومین آن مودت است که چیزی فراتر از محبت خواهد بود. مودت یعنی عشقی پر از معرفت و صمیمیت به طوری که جدا شدن ممکن نباشد.,

آیت الله صفایی بوشهری سومین عنصر ازدواج را  رحمت و مهربانی دانست و گفت: معنای رحمت آن است که انسان در مقابل فردی چنان مهر و محبت داشته باشد که تمامی خوبی‌های ایشان را در حد بالا ببیند و مشکلات او را نیز نادیده بگیرد. 

, آیت الله صفایی بوشهری سومین عنصر ازدواج را  رحمت و مهربانی دانست و گفت: معنای رحمت آن است که انسان در مقابل فردی چنان مهر و محبت داشته باشد که تمامی خوبی‌های ایشان را در حد بالا ببیند و مشکلات او را نیز نادیده بگیرد. ,

, , , , , , , ,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه