logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حماس:

اسیران اسرائیلی نیز گرفتار جنگ گرسنگی نتانیاهو شده‌اند

اسیران اسرائیلی نیز گرفتار جنگ گرسنگی نتانیاهو شده‌اند
عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، با انتقاد از سیاست‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قبال نوار غزه، تأکید کرد که زندانیان صهیونیست در نزد مقاومت نیز از پیامدهای جنگ گرسنگی در امان نمانده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«عزت الرشق» از اعضای برجسته دفتر سیاسی جنبش حماس در سخنانی با اشاره به وضعیت زندانیان صهیونیست در نوار غزه، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را مسؤول مستقیم وضعیت وخیم جسمانی و روانی آن‌ها معرفی کرد و گفت: مقاومت فلسطین با اسیران خود طبق آموزه‌های اسلامی و ارزش‌های انسانی رفتار می‌کند؛ همان غذایی را می‌خورند که ملت فلسطین می‌خورند و همان آبی را می‌نوشند که در دسترس مردم غزه است.

طبق گزارش وبگاه شبکه روسیا الیوم، وی افزود: همان‌طور که در تبادل‌های قبلی شاهد بودیم، اسیران اسرائیلی در سلامت کامل بازگردانده شدند، اما امروز بر اثر محاصره و قحطی، با کاهش وزن، ضعف و گرسنگی شدید روبه‌رو هستند؛ وضعیتی که نه تنها شامل آن‌ها، بلکه شامل کل مردم محاصره‌شده غزه نیز هست.

الرشق خاطرنشان کرد که محاصره تحمیل‌شده از سوی نتانیاهو، نه‌تنها ملت فلسطین بلکه اسیران صهیونیست را نیز گرفتار گرسنگی کرده است.

او در همین زمینه به تصویری از یکی از زندانیان صهیونیست به نام «آویتار دیوید» اشاره کرد که در ویدئویی از درون یکی از تونل‌های مقاومت، با جسمی نحیف و استخوانی نمایان شد.

الرشق افزود: این تصویر پاسخی است قاطع به کسانی که وجود قحطی در غزه را انکار می‌کنند.

وی در ادامه گفت: سیاست گرسنگی دادن به مردم غزه، در حقیقت تلاشی مذبوحانه از سوی نتانیاهو برای کشتن اسیران خود از طریق گرسنگی است؛ چراکه در کشتن آن‌ها از طریق بمباران شکست خورد.

الرشق با ابراز تأسف از رسیدن زندانیان به این وضعیت، گفت: متأسفیم که وضعیت گرسنگی اسیران اسرائیلی نیز وخیم شده، اما مسؤولیت کامل آن بر عهده نتانیاهو و کابینه افراطی او است که جنگ گرسنگی و تشنگی را علیه ملت ما آغاز کردند.

پیشتر گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس تصاویری از یکی از زندانیان صهیونیست منتشر کرده بود که در آن از شرایط دشوار خود در تونلی در غزه سخن گفته و در پیامی هشدارآمیز گفت: «شاید اینجا همان قبری باشد که در آن دفن خواهم شد.»

حماس پیشتر اعلام کرده بود که آمادگی دارد در صورت توقف کامل جنگ و خروج ارتش رژیم صهیونیستی از غزه و آزادی اسرای فلسطینی، همه زندانیان صهیونیست را به‌طور یکجا آزاد کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه