logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازگویی احساسات جاماندگان اربعین در رویداد «من ایرانم، تو عراقی»

بازگویی احساسات جاماندگان اربعین در رویداد «من ایرانم، تو عراقی»
رئیس فرهنگسرای اشراق از برگزاری رویداد روایت اربعین با عنوان «من ایرانم تو عراقی» همزمان با برگزاری آیین راهپیمایی جاماندگان اربعین خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد خیاط رئیس فرهنگسرای اشراق و دبیر رویداد «من ایرانم، تو عراقی» گفت: رویداد روایت اربعین همزمان با برگزاری آئین راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در تهران با مشارکت مدرسه قلم برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در این رویداد، متن‌هایی احساسی درباره عکس‌هایی که خودشان در مسیر راهپمایی گرفته‌اند به رشته تحریر در می‌آورند و به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

وی با بیان اینکه نوجوانان دختر و پسر ۱۱ تا ۱۸ ساله مخاطب هدف این رویداد رقابتی هستند، افزود: دمام‌زنی، چهارپایه‌خوانی، موکب‌های خانوادگی، موکب‌های خانواده شهدا، موکب‌های مادر و کودک، موکب‌های نوجوانان و روایت‌هایی با موضوعات آزاد، محورهایی است که برای عکاسی و نوشتن روایت بر اساس عکس‌ها تعیین شده است.

خیاط درباره شرایط شرکت در رویداد گفت: علاقه‌مندان از ۲۳ مرداد تا پایان جمعه ۲۴ مرداد فرصت دارند که هم عکس و هم متن خود را در حداکثر ۵۰۰ کلمه در نشانی اینترنتی form.farhangsara.ir/revayat بارگذاری کنند. داوری آثار توسط مدرسه قلم در هفته اول ماه ربیع‌الاول انجام خواهد شد و جوایزی به برگزیدگان اهدا می‌شود.

رئیس فرهنگسرای اشراق با اشاره به اقدامات دبیرخانه رویداد «من ایرانم تو عراقی» برای ایجاد آمادگی در نوجوانان گفت: برای آماده شدن هر چه بهتر نوجوانان حلقه‌های هویتی که سه سال است در فرهنگسراها همراه ما هستند، روز شنبه ۱۸ مرداد یک کارگاه آموزشی-سرگرمی در دو بخش دختران و پسران برگزار کردیم. تمرکز دعوت از نوجوانان روی حلقه نوجوانان ایران آینده و برگزیدگان پویش‌های قبلی مانند روایت امید و عید غدیر بود. در کارگاه دختران سارا عرفانی عکاس و نویسنده و در کارگاه پسران منوچهر اکبرلو نمایشنامه‌نویس و پژوهشگر تئاتر با نوجوانان درباره نوشتن متن با الهام از عکس و حال و هوای پیاده‌روی جاماندگان اربعین گفت‌وگو کردند. پس از آن نوجوانان در قسمت سرگرمی، از امکانات اردویی فرهنگسرای اشراق استفاده کردند.

خیاط گفت: پیش‌بینی می‌کنیم استقبال خیلی خوبی از رویداد روایت اربعین شود و قصد داریم پس از آن نمایشگاهی از آثار برگزیده نوجوانان برپا کنیم تا ارتباط و تعامل با نوجوانان مستعد شرکت‌کننده در این رویداد قطع نشود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه