logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ورود هیئتی از حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره توقف جنگ در غزه

ورود هیئتی از حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره توقف جنگ در غزه
یک هیئت بلندپایه از جنبش مقاومت اسلامی حماس، به ریاست خلیل الحیة، وارد قاهره شد تا با مقامات مصری درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، اوضاع در کرانه باختری، قدس شریف و مسجدالاقصی گفت‌وگو کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از العالم، یک هیئت بلندپایه از جنبش مقاومت اسلامی حماس، به ریاست خلیل الحیة، امروز _چهارشنبه بیست‌ودوم مرداد_ وارد قاهره شد تا با مقامات مصری درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، اوضاع در کرانه باختری، قدس شریف و مسجدالاقصی گفت‌وگو کند.

طاهر النونو از دیگر رهبران حماس که هم‌اکنون در قاهره حضور دارد، اعلام کرد که هیئت حماس گفت‌وگوهای مقدماتی را آغاز کرده و نشست‌های رسمی با مقامات مصری امروز چهارشنبه در این کشور برگزار می‌شود.

به گفته او، محور اصلی مذاکرات، راه‌های توقف جنگ در غزه، ورود کمک‌های انسانی و پایان دادن به رنج مردم این منطقه خواهد بود.

النونو افزود که مذاکرات به روابط داخلی فلسطینی‌ها برای دستیابی به توافقات فراگیر در زمینه مسائل سیاسی خواهد پرداخت و روابط دوجانبه حماس و مصر و راه‌های گسترش آن نیز بررسی می‌شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های قاهره در قبال مسائل فلسطین اشغالی تأکید کرد که روابط حماس و مصر ثابت و مستحکم است و همکاری مشترک در پرونده‌های مختلف ادامه دارد.

در همین حال، منابع خبری به نقل از «فرانس‌پرس» گزارش دادند که میانجی‌گران در حال تدوین طرح جدیدی برای توافق جامع آتش‌بس در غزه هستند که شامل تبادل یک‌باره همه بازداشت‌شدگان اسرائیلی (زنده یا مرده) خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه