logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیام سفر رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس

پیام سفر رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: پیام سفررئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس، این بود که ایران غیرقابل تحریم است و با وجود تمام فشارها و هجمه‌ها، از ظرفیت‌های منطقه‌ای برای دفاع از خود استفاده می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا سلیمی در گفت‌وگویی، با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس، گفت: این دو سفر از چند جهت قابل اهمیت است؛ اینکه جمهوری اسلامی ایران درباره تغییر هژمونی منطقه با هیچ کسی تعارف ندارد که رئیس‌جمهور این موضع را به صراحت اعلام کرد. این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران مهم است که کشورهای همسایه بدانند تغییرات ژئوپلیتیک منطقه برای ایران غیرقابل تحمل است.

نماینده تهران در مجلس با اشاره به امضای اسناد همکاری در جریان سفر رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس، گفت: در جریان این سفر توافقنامه‌های جدی در زمینه مبادلات تجاری و اقتصادی امضاء شد؛ ایران کشوری با ۱۵ همسایه است که می‌توان از ظرفیت همسایگان برای توسعه روابط و شکست تحریم‌ها استفاده کرد.

سلیمی با اشاره به مسائل فرهنگی و مشترکات تاریخی ایران با ارمنستان و بلاروس، گفت: در جریان این سفر مباحثی پیرامون مسائل فرهنگی و مشترکات تاریخی بیان شد که قابل اهمیت است. ملت‌های منطقه به دلیل همگرایی می‌توانند همکاری جدی داشته باشند و نیازی نیست بیگانگان برای منطقه تعیین تکلیف کنند.

وی درباره پیام‌ سفررئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس، گفت: سفر رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس چند پیام روشنی به جهان داشت؛ ایران غیرقابل تحریم است و با وجود تمام فشارها و هجمه‌ها، از ظرفیت‌های منطقه‌ای برای دفاع از خود استفاده می‌کند. همچنین ملت‌ها و کشورهای منطقه باید خودشان برای منطقه تصمیم بگیرند و اجازه نقش‌آفرینی به خارجی‌ها را ندهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه