logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرزاد حسنی مجری پانزدهمین جشن منتقدان شد + پیام دبیر

فرزاد حسنی مجری پانزدهمین جشن منتقدان شد + پیام دبیر
فرزاد حسنی اجرای مراسم پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران را بر عهده خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی جشن منتقدان، شنبه ۸ شهریورماه، فرزاد حسنی اجرای مراسم پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران را برعهده خواهد داشت. اهدای جوایز برگزیدگان بخش‌های مختلف جشن در رشته‌های مختلف و برپایی بزرگداشت حسن پورشیرازی، فرشته صدرعرفایی و جواد طوسی بخش‌های اصلی این مراسم را تشکیل می‌دهد.

پیام دبیر جشن

جعفر گودرزی، دبیر پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمای ایران در آستانه برگزاری این رویداد پیامی منتشر کرد.

در بخشی از این پیام آمده است:
«سینما برای ما فقط پرده و تصویر نیست؛ سینما حافظه‌ی جمعی یک ملت است. آینه‌ای‌ست که شادی‌ها و رنج‌هایمان را بازمی‌تاباند؛ جایی که خیال با حقیقت دست می‌دهد و انسان خود را دوباره می‌شناسد.

پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران را در حالی برگزار می‌کنیم که بیش از هر زمان، سینمای ایران نیازمند امید، تنفس و انسجام است. این جشن تلاشی‌ست برای پاسداشت همان نَفَسی که سینما در جان مردم می‌دمد؛ نفسی که حتی در تاریک‌ترین روزها خاموش نمی‌شود.

برای اجرای این شب باشکوه، همراهی فرزاد حسنی را خواهیم داشت؛ صدایی پرشور که می‌تواند طنین جشن را دوچندان کرده و این آیین را به تجربه‌ای به‌یادماندنی بدل کند.

در مراسم فردا، علاوه بر معرفی و تقدیر از برگزیدگان رشته‌های مختلف، بزرگداشت سه چهره ارزشمند؛ حسن پورشیرازی، فرشته صدرعرفایی و جواد طوسی برگزار خواهد شد.

امید من این است که این شب نه تنها لحظه‌ای برای تقدیر، بلکه فرصتی برای دوباره‌باور کردنِ جادوی سینما باشد؛ جادویی که ما را کنار هم نگه می‌دارد و چراغ فردا را روشن می‌کند.»

پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شنبه ۸ شهریورماه ساعت ۱۸:۳۰ به دبیری جعفر گودرزی و با حضور هنرمندان، منتقدان، نویسندگان و اهالی رسانه در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه