اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر عامل بانک رفاه کارگران:

گسترش فضاهای درمانی و بهداشتی ، هزینه نیست، سرمایه گذاری در حوزه سلامت است

گسترش فضاهای درمانی و بهداشتی ، هزینه نیست، سرمایه گذاری در حوزه سلامت است
دکتر اسماعیل للـه گانی گفت: بانک رفاه کارگران به عنوان بانکی سلامت محور در حوزه بهداشت و درمان حضور موثری دارد و هزینه در این عرصه را سرمایه گذاری برای بهبود خدمات درمانی می داند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل این بانک در بازدید یک روزه از استان لرستان با دکتر فکوری، رئیس بیمارستان شفا که با مشارکت بانک رفاه کارگران به بهره برداری رسیده است دیدار کرد و گفت:بانک رفاه در بیش از یک دهه همکاری با حوزه بهداشت و درمان کشور، توانسته است گام های مهمی بردارد و با مشارکت در ساخت و تجهیز بیمارستان و مراکز بهداشتی، تعامل با دانشگاه های علوم پزشکی و خدمت رسانی به کادر درمان و فعالان این حوزه، نقش خود را در این عرصه به خوبی ایفا کرده است. 

 

دکتر للـه گانی افزود: گسترش فضاهای درمانی و بهداشتی در کشور، هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری برای شهروندان و جامعه ای سالم است تا نیروی انسانی سالم بتواند چرخ های اقتصاد و تولید را به خوبی به حرکت درآورد و در مسیر توسعه و شکوفایی بیش از پیش اقتصاد کشور گام بردارد.  

وی افزود: بانک رفاه همان گونه که در ساخت بیمارستان شفا مشارکت کرد، آمادگی تجهیز این بیمارستان را نیز دارد تا شهروندان بتوانند از خدمات مطلوب و مناسب درمانی و بهداشتی بهره مند شوند.

 

دکتر للـه گانی تصریح کرد: اعتقاد داریم که حوزه درمان و سلامت اگر به بخش خصوصی واگذار شود حتماً کیفیت درمان خیلی بالاتر خواهد رفت. خوشبختانه شرایط بسیار خوبی در بیمارستان شفا حاکم است و بخش‌های مختلف در بیمارستان مجهز شده و بخش بعدی، تکمیلی بیمارستان در دست اقدام است تا امکانات بهتری برای مردم استان لرستان و استان‌های تابعه داشته باشد. 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار داشت: در حوزه درمان تقریباً در پنج بخش به واحدهای سلامت کمک می‌کنیم. یکی، تجهیز بیمارستان‌های سراسر کشور و دیگری، تاسیس خوابگاه‌های دانشجویی است که بانک رفاه کارگران در ساخت و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی ازجمله خوابگاه‌های متأهلی کمک می‎ کند. 

 

وی ادامه داد: از طریق مکانیزم‌های ماده 56 و سایر ابزارهای تأمین مالی چندین بیمارستان مانند بیمارستان شهدای تجریش تهران، بیمارستان هرمزگان و قزوین را انجام دادیم. همچنین، تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی ازجمله دستگاه‌های ام آر آی و سی تی اسکن و ساخت بیمارستان‌ها به صورت بلاعوض مانند بیمارستان کودکان بندرعباس از دیگر خدمات بانک رفاه به حوزه بهداشت و درمان است.

دکتر للـه‌گانی اضافه کرد: خیلی از بیمارستان‌های سراسر کشور با کمک تسهیلات بانک رفاه ساخته شده است، به عنوان نمونه در استان سیستان و بلوچستان و در شهر زاهدان یکی از مجهزترین بیمارستان‌های سطح کشور با تسهیلات ما ساخته شده که در منطقه مؤثر بود و می‌شود گفت بهترین بیمارستان در شرق کشور است. در تهران و سایر استان‌ها نیز ساخت بیمارستان‌های بزرگ و خوابگاه دانشجویی و تأمین تجهیزات بیمارستان‌ها با کمک بانک رفاه تأمین شده است.

 

در این دیدار، دکتر فکوری، رئیس بیمارستان شفا ضمن قدردانی از حمایت های بانک رفاه گفت: همکاری های متقابل بین حوزه بهداشت و درمان و بانک رفاه آثار بسیار مثبتی برای مردم داشته است و امیدواریم که این همکاری ها بیش از پیش گسترش یابد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه