logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کاهش دما و بارش باران در برخی از نقاط کشور

کاهش دما و بارش باران در برخی از نقاط کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال ابرناکی، بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش دما با نفوذ جرایانات شمالی برای برخی نقاط کشور در هفته آینده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲۸ شهریور) ‌از ساعات بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل همچنین شرق اردبیل و غرب گیلان افزایش ابر و بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: در ضمن در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. فردا شنبه (۲۹ شهریور) هم با نفوذ جرایانات شمالی به سواحل دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و غرب خراسان شمالی ابرناکی، بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش دما پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز یکشنبه (۳۰ شهریور) با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور علاوه بر اینکه مقدار بارش و وزش باد شمالی در سواحل دریای خزر تقویت می‌شود، در مناطقی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و تهران نیز ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. در نوار شرقی کشور نیز وزش باد افزایش می‌یابد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: دوشنبه (۳۱ شهریور) در گیلان، مازندران، غرب گلستان و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق رخ می‌دهد و به تدریج از اوایل شب بر شدت وزش باد در نوار شرقی کشور افزایش می‌یابد و در مناطق شرقی به ویژه در زابل گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: سه‌شنبه (اول مهر) هم در نوار شرقی کشور وزش باد ادامه خواهد داشت و تنها در دامنه‌های البرز مرکزی واقع در مازندران، البرز و تهران و همچنین در ارتفاعات جنوب استان‌های کرمان و فارس افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: دریای عمان طی سه روز آینده و خلیج فارس شنبه و یکشنبه مواج است. دریای خزر نیز از بعد از ظهر جمعه تا دوشنبه مواج و متلاطم است.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۹ شهریور) صاف تا کمی ابری با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل و حداکثر دمای ۲۱ و ۳۱ درجه سانتیگراد و پس فردا (۳۰ شهریور) صاف تا کمی ابری با وزش باد، گاهی وزش باد شدید، احتمال گرد و خاک و در اواخر وقت بارش پراکنده با کمترین و بیشترین دمای ۱۹ و ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۴ و ۳ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۲ و ۳۸ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ ترین و گرم ‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه