logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پیگیری جدی شورای شهر درباره اجاره دادن پیاده‌روهای پایتخت

پیگیری جدی شورای شهر درباره اجاره دادن پیاده‌روهای پایتخت
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه پیاده‌رو ملک شخصی هیچ‌کس نیست و اجاره دادن پیاده روها تجاوز آشکار به حقوق شهروندان است، گفت: شورا این موضوع را به‌طور جدی پیگیری خواهد کرد و انتظار داریم شهرداری گزارش شفافی در این زمینه ارائه دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید احمد علوی با اشاره به برخی از اخبار مبنی بر اجاره دادن پیاده روهای پایتخت، گفت: اینکه پیاده‌روهای شهر تهران به ابزاری برای سوداگری و اجاره‌های میلیاردی تبدیل شود، به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

 

وی با بیان اینکه پیاده‌رو ملک شخصی هیچ‌کس نیست، افزود: این فضا متعلق به عموم مردم است و تبدیل آن به منبع درآمد شخصی، تجاوز آشکار به حقوق شهروندان محسوب می‌شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: تأسف‌آورتر این است که برخی با گرفتن پول‌های کلان، بخشی از پیاده‌رو را به دستفروشان اجاره می‌دهند. این رفتار هم از نظر قانونی تخلف است و هم از نظر اجتماعی نوعی فشار مضاعف بر قشر ضعیف جامعه که برای تأمین معاش به دستفروشی روی آورده‌اند، وارد می‌کند.

 

علوی با بیان اینکه شهرداری تهران و دستگاه‌های نظارتی باید فوراً با این تخلفات برخورد کنند، گفت: کوتاهی در این زمینه به معنای نادیده گرفتن حقوق عمومی شهروندان است. پیاده‌رو باید برای تردد و استفاده مردم آزاد باشد نه اینکه به حراج گذاشته شود.

 

این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: اگر چنین رویه‌هایی ادامه پیدا کند، نه تنها اعتماد عمومی آسیب می‌بیند؛ بلکه چهره شهر تهران هم بیش از پیش مخدوش خواهد شد. شورا این موضوع را به‌طور جدی پیگیری خواهد کرد و انتظار داریم شهرداری گزارش شفافی در این زمینه ارائه دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه