logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

وزیر میراث فرهنگی : «فارس» ویترین فرهنگ و هنر ایران زمین است

وزیر میراث فرهنگی : «فارس» ویترین فرهنگ و هنر ایران زمین است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی «فارس» را ویترین فرهنگ و هنر ایران زمین است دانست و گفت: فارس گستره تاریخ، نقش‌آفرین تمدن، هویت و اندیشه ایرانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید رضا صالحی امیری عصر پنجشنبه در شورای گردشگری شهرستان سپیدان با بیان اینکه استان فارس دارای عمق تمدنی باشکوه از هزاران سال قبل تا به امروز است،گفت: حضور آثار تاریخی از زمان هخامنشیان تا سلسله صفوی در استان فارس شکوه و عظمت این مهد فرهنگ ایران را به همگان نشان می دهد.

وی با بیان این نکته که فارس گستره تاریخ، نقش‌آفرین تمدن، هویت و اندیشه ایرانی است، ادامه داد: فارس سرزمین رمزها و رازهایی نهفته ای که در آینده، ارزش این نهفته ها بیش از پیش آشکار خواهد شد.

وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به این نکته که جوانان امروز باید با این ریشه های تمدنی آشنا بیشتری پیدا کنند، افزود: معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی فارس پیوند جوانان را به ایران کهن عمیق تر خواهد کرد.

فارس، اولین استان در تدوین و ابلاغ سند گردشگری است

صالحی امیری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به سند جامعه توسعه گردشگری کشور گفت: این سند به مانند یک چراغ راه برای افق های توسعه گردشگری در سالیان آینده است و خیلی این سند برای اولین بار در استان فارس در مرحله استانی تدوین ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: توجه به ظرفیت های میراثی و طبیعی مسیر دستیابی به توسعه گردشگری را مهیاتر خواهد کرد.

وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی افزود: گردشگری فرآیندی فرهنگی و اجتماعی بوده که کانون خانوادگی و سرمایه اجتماعی را تقویت می کند و عاملی مهم برای پیوند عاطفی و افزایش روحیه اجتماعی است.

چهره تمدنی ، فرهنگی و عرفانی ایران به جهانیان نشان داده شود

صالحی امیری در بخش پایانی صحبت های از سه چهره مهم ایران برای عرصه های جهانی یاد کرد و گفت: اولین چهره چهره تمدنی ایران که ریشه در تاریخ و هویت ایرانی دارد و دومین چهره فرهنگ ایرانی با محوریت نوروز و زبان فارسی و سومین چهره معنویت ایرانی با معرفی چهره های همچون سعدی ، مولوی ، حافظ ، خیام و دیگر عارفان و شاعران این سرزمین است که نشانگر اندیشه و روح بلند ایرانیان است.

وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی در پایان از اجرای طرح ملی جشنواره‌های فرهنگی در ۳۱ استان کشور خبر داد و گفت: پنج وزارتخانه با همکاری یکدیگر این طرح را به‌صورت هم‌افزا پیش می‌برند تا جهت‌گیری فعالیت‌های فرهنگی کشور هدفمند و نظام‌مند شود. استان فارس به‌دلیل ظرفیت بی‌نظیر تاریخی، فرهنگی و طبیعی خود می‌تواند پیشتاز این حرکت ملی باشد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه