ذوب آهن پدیده دیگری را به فوتبال ایران معرفی می کند/خرید جدید گل محمدی خوب گل می زند
امسال در شرایطی سکان هدایت ذوب آهن در اختیار گل محمدی قرار گرفت که وی فصل گذشته و با تم نفت تهران نشان داده بود که علاقه بسیار زیادی برای استفاده از بازیکنان جوان را دارد و در کنار آن قوانین سازمان لیگ برای اضافه کردن هفده بازیکن زیر ۲۳ سال به لیست بازیکنان هم مزید بر علت شد تا طرفداران ذوب آهن در لیگ چهاردهم آماده دیدن یک چهره جوان وبرخاسته از آکادمی فوتبال ذوب آهن باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، بزرگترین نقش در معرفی پدیده های فوتبال ذوب آهن به ورزش ایران را زوران جورجویچ بر عهده گرفت که در لیگ هفتم به عنوان سرمربی ذوب آهن را وارد چرخه لیگ کرد و در اقدامی انتحاری به ناگهان و بدون برنامه ریزی ترکیب تیمش را جوان کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,از آن تیم بازیکنانی مثل محمد باقر صادقی و محسن مسلمان در تیم ذوب آهن چهره شدند که بعد از گذشته نزدیک به هشت سال هنوز هم در سطح اول فوتبال ایران بازی می کنند.
,البته این اقدام جورجویچ برایش تبعات زیای هم به همراه داشت و این سرمربی خارجی در نهایت جای خودش را به بیژن ذوالفقار نسب داد ولی نباید فراموش کرد که تغیر نسل فوتبالی ذوب آهن به واسطه اعتماد جورجویچ به جوانها شکل گرفت.
,قرار گرفتن نام این بازیکنان در کنار سینا عشوری و پیام صادقیان نشان از پتانسیل بسیار بالای ذوب آهن برای معرفی پدیده به فوتبال ایران دارد که در طی دو سال گذشته توجه آنچنان خاصی به این مسئله نشد و حضور ذوب آهن در بین تیمهای سقوط کننده هر گونه فرصتی را از مربیان این تیم برای اعتماد به جوانها گرفت و اکثرا به دنبال این بودند تا با بکارگیری بازیکنان باتجربه فرصت را برای بقای ذوب آهن فراهم کنند.
,اما امسال در شرایطی سکان هدایت ذوب آهن در اختیار یحیی گل محمدی قرار گرفت که این سرمربی جوان در فصل گذشته و با تم نفت تهران نشان داده بود که علاقه بسیار زیادی برای استفاده از بازیکنان جوان را دارد و در کنار آن قوانین سازمان لیگ برای اضافه کردن هفده بازیکن زیر ۲۳ سال به لیست بازیکنان هم مزید بر علت شد تا طرفداران ذوب آهن در لیگ چهاردهم آماده دیدن یک چهره جوان وبرخاسته از آکادمی فوتبال ذوب آهن باشند ولی این اتفاق در طول نیم فصل اول نیفتاد و جوانهایی که مورد اعتماد گل محمدی قرار گرفتند هرگز نتوانستند جای خودشان را در ترکیب اصلی پیدا کنند.
,البته نباید این نکته را هم فراموش کرد که شرایط ذوب آهن در نیم فصل اول ریسک پذیر نبود و به همین خاطر گل محمدی بیشتر از بازیکنان باتجربه تیمش بهره برد تا اوضاع ذوب آهن را سروسامانی بدهد.
,اما در طی روزهای گذشته و در شرایطی که کاروان ذوب آهن در کشور مالزی حضور داشت و چند بازی دوستانه هم با تیمهای پلیس مالزی و امید این کشور برگزار کرد درخشش جوانی به نام مهدی مهدی پور بیشتر به چشم آمد و این بازیکن با زدن دو گل زیبا فرصت را برای موفقیت ذوب آهن فراهم کرد.
,مهدی پور از خریدهای نیم فصل ذوب آهن بود که جدای از کاوه رضایی و ولید اسماعیل بعد از مدتی دوری به باشگاه سابقش بازگشت و به خاطر اینکه بازیکنی ناشناخته هم بود خیلی بر روی او حساب باز نشد اما زدن دو گل در دو بازی دوستانه هم می تواند نوید بروز یک استعداد را بدهد که اگر به صورت درست و منطقی هدایت شود شاید تا چند سال بعد تبدیل به نمونه دیگری از قاسم حدادی فر شود.
,مهدی پور و ده ها جوان دیگر شاید سالها پشت خط بمانند و منتظر یک فرصت کوچک از سوی مربیانشان باشند که امروز این فرصت در اختیار بازیکن جوانی مثل مهدی پور قرار گرفته و باید منتظر عملکرد او در ادامه بازی های لیگ برتر فوتبال ایران ماند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه