مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران:

امام خمینی و امام خامنه‌ای منادی وحدت و کشور ایران ابرقدرت فرهنگی جهان هستند

امام خمینی و امام خامنه‌ای منادی وحدت و کشور ایران ابرقدرت فرهنگی جهان هستند
حجت‌الاسلام جمالی گفت: امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای منادی وحدت و بزرگ‌ترین تئوریسین‌های جهان در رابطه با دین و مذهب و عقیده هستند و کشور ایران ابرقدرت فرهنگی در دنیا به شمار می‌رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "منبری ها" حجت‌الاسلام حمزه جمالی صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران، و شاعر توانمند هم استانی است که خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی "منبری‌ها" به مناسبت هفته وحدت با وی گفتگویی تدارک دیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "منبری ها", حجت‌الاسلام حمزه جمالی صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران، و شاعر توانمند هم استانی است که خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی "منبری‌ها" به مناسبت هفته وحدت با وی گفتگویی تدارک دیده است., "منبری‌ها",

حجت‌الاسلام جمالی، روحانی جوانی که سوابق درخشانی را در کارنامه خود دارد که از آن جمله می‌توان به نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهرستان‌های دشتستان، تنگستان و بوشهر، معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خلیج‌فارس، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خراسان جنوبی و مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران اشاره کرد.

, حجت‌الاسلام جمالی، روحانی جوانی که سوابق درخشانی را در کارنامه خود دارد که از آن جمله می‌توان به نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهرستان‌های دشتستان، تنگستان و بوشهر، معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خلیج‌فارس، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خراسان جنوبی و مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران اشاره کرد.,

حجت‌الاسلام جمالی گفت: هرکس که کوچک‌ترین آشنایی با جغرافیای عقیدتی جهان اسلام داشته باشد، می‌فهمد که این وحدت برای جهان اسلام یک مسئله حیاتی است.

, حجت‌الاسلام جمالی گفت: هرکس که کوچک‌ترین آشنایی با جغرافیای عقیدتی جهان اسلام داشته باشد، می‌فهمد که این وحدت برای جهان اسلام یک مسئله حیاتی است.,

وی افزود: تمام جهان کفر در مقابل ما به‌نوعی در کفر و شرک خود به وحدت رسیده‌اند و بنای آن‌ها بر این است که با تمام امکاناتی که در دست دارند مثل رسانه، ماهواره، قدرت نظامی و اسلحه نگذارند که این عقیده برتر و دین کامل در دنیا معرفی شود و تنها چیزی که در دست ندارند، همان عقیده برتر اسلامی است.

, وی افزود: تمام جهان کفر در مقابل ما به‌نوعی در کفر و شرک خود به وحدت رسیده‌اند و بنای آن‌ها بر این است که با تمام امکاناتی که در دست دارند مثل رسانه، ماهواره، قدرت نظامی و اسلحه نگذارند که این عقیده برتر و دین کامل در دنیا معرفی شود و تنها چیزی که در دست ندارند، همان عقیده برتر اسلامی است.,

مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران اظهار داشت: اگر مسلمانان با وحدت و تکیه بر خود، خطرات و مشکلات را بشناسند و در جهت رفع آن‌ها برآیند و در مقابل دشمن واحدشان که همان آمریکا و اسرائیل و کسانی که روی منابع عظیم اقتصادی مسلمانان چنگ انداخته‌اند، بایستند، مطمئناً دیگر آن‌ها نمی‌توانند خود را کدخدای جامعه و حاکم مطلق و برقرارکننده نظم نوین جهانی بنامند.

, مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران اظهار داشت: اگر مسلمانان با وحدت و تکیه بر خود، خطرات و مشکلات را بشناسند و در جهت رفع آن‌ها برآیند و در مقابل دشمن واحدشان که همان آمریکا و اسرائیل و کسانی که روی منابع عظیم اقتصادی مسلمانان چنگ انداخته‌اند، بایستند، مطمئناً دیگر آن‌ها نمی‌توانند خود را کدخدای جامعه و حاکم مطلق و برقرارکننده نظم نوین جهانی بنامند.,

حجت‌الاسلام جمالی عنوان کرد: ما مسلمانان در بحث شیعه و سنی و فرق مذهبی که در هر دو مذهب وجود دارند، 98درصد عوامل توافق و اتحاد داریم و تنها دو درصد عوامل اختلاف است و کسانی که درصدد بزرگ کردن آن دو درصد هستند، سر در آبشخور غرب و صهیونیسم دارند و خائنین به جهان اسلام هستند.

, حجت‌الاسلام جمالی عنوان کرد: ما مسلمانان در بحث شیعه و سنی و فرق مذهبی که در هر دو مذهب وجود دارند، 98درصد عوامل توافق و اتحاد داریم و تنها دو درصد عوامل اختلاف است و کسانی که درصدد بزرگ کردن آن دو درصد هستند، سر در آبشخور غرب و صهیونیسم دارند و خائنین به جهان اسلام هستند.,

وی خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) در مقابل تفرقه و تعدی‌هایی که به خاندان و حتی خانواده خودشان می‌شد، تا جایی که اصل اسلام و قرآن و شریعت خدشه‌دار نمی‌شد، سکوت می‌کردند که اسلام و وحدت مسلمین حفظ شود.

, وی خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) در مقابل تفرقه و تعدی‌هایی که به خاندان و حتی خانواده خودشان می‌شد، تا جایی که اصل اسلام و قرآن و شریعت خدشه‌دار نمی‌شد، سکوت می‌کردند که اسلام و وحدت مسلمین حفظ شود.,

صاحب‌امتیاز هفته‌نامه میثاق منتظران بیان داشت: اگر امیرالمؤمنین(ع) سکوت نمی‌کردند، هم جهان اسلام دچار اختلاف می‌شد و هم از آن‌طرف قیصرها و روم‌ها و دیگر قدرت‌های غیر اسلامی این نهال نوپا را از بین می‌بردند.

, صاحب‌امتیاز هفته‌نامه میثاق منتظران بیان داشت: اگر امیرالمؤمنین(ع) سکوت نمی‌کردند، هم جهان اسلام دچار اختلاف می‌شد و هم از آن‌طرف قیصرها و روم‌ها و دیگر قدرت‌های غیر اسلامی این نهال نوپا را از بین می‌بردند.,

وی تصریح کرد: ائمه نیز تأکید زیادی به وحدت داشتند و اتحاد بین علمای اسلام از هر دو مکتب شیعه و سنی زبانزد است و حتی اکثر علمای بزرگ اهل تسنن شاگرد مکتب امام صادق(ع) بوده و باهم در مورد فقه و اصول و فروع دین، اعتقادات و مباحث کلامی بحث می‌کرده‌اند.

, وی تصریح کرد: ائمه نیز تأکید زیادی به وحدت داشتند و اتحاد بین علمای اسلام از هر دو مکتب شیعه و سنی زبانزد است و حتی اکثر علمای بزرگ اهل تسنن شاگرد مکتب امام صادق(ع) بوده و باهم در مورد فقه و اصول و فروع دین، اعتقادات و مباحث کلامی بحث می‌کرده‌اند.,

حجت‌الاسلام جمالی ادامه داد: اختلافات شیعه و سنی تا بعد از زمان امام صادق(ع) پررنگ نبوده است و وقتی‌که مسلمانان دریافتند که منابعشان توسط انگلیس و آمریکا و اسرائیل غارت می‌شود و مستکبرین دارند بر آن‌ها مسلط می‌شوند و آن‌ها را به استضعاف می‌کشانند، نهضت‌ها و خیزش‌های اسلامی را شروع کردند.

, حجت‌الاسلام جمالی ادامه داد: اختلافات شیعه و سنی تا بعد از زمان امام صادق(ع) پررنگ نبوده است و وقتی‌که مسلمانان دریافتند که منابعشان توسط انگلیس و آمریکا و اسرائیل غارت می‌شود و مستکبرین دارند بر آن‌ها مسلط می‌شوند و آن‌ها را به استضعاف می‌کشانند، نهضت‌ها و خیزش‌های اسلامی را شروع کردند.,

وی گفت: بیداری اسلامی بسیار ریشه‌دار است و هر زمان مسلمانان می‌خواستند خیزشی کرده و اسلام را به‌عنوان دین و حاکمیت مطلق در جهان مطرح کنند، دشمنان اسلام با دامن زدن به اختلاف میان مسلمانان این بیداری اسلامی را به حاشیه کشانده و منفعت برده‌اند.

, وی گفت: بیداری اسلامی بسیار ریشه‌دار است و هر زمان مسلمانان می‌خواستند خیزشی کرده و اسلام را به‌عنوان دین و حاکمیت مطلق در جهان مطرح کنند، دشمنان اسلام با دامن زدن به اختلاف میان مسلمانان این بیداری اسلامی را به حاشیه کشانده و منفعت برده‌اند.,

مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران تأکید کرد: امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای منادی وحدت و بزرگ‌ترین تئوریسین‌های جهان در رابطه با دین و مذهب و عقیده هستند و کشور ایران ابرقدرت فرهنگی در دنیا به شمار می‌رود.

, مدیرمسئول هفته‌نامه میثاق منتظران تأکید کرد: امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای منادی وحدت و بزرگ‌ترین تئوریسین‌های جهان در رابطه با دین و مذهب و عقیده هستند و کشور ایران ابرقدرت فرهنگی در دنیا به شمار می‌رود.,

حجت‌الاسلام جمالی افزود: آخوندهای انگلیسی و فرق گوناگون و نوظهور انحرافی و کسانی که از سوی کمپانی‌های اسلحه‌سازی و رژیم صهیونیستی و آمریکا پشتیبانی مالی می‌شوند، به دنبال تفرقه میان مسلمانان هستند و از این اختلافات خوشحال می‌شوند.

, حجت‌الاسلام جمالی افزود: آخوندهای انگلیسی و فرق گوناگون و نوظهور انحرافی و کسانی که از سوی کمپانی‌های اسلحه‌سازی و رژیم صهیونیستی و آمریکا پشتیبانی مالی می‌شوند، به دنبال تفرقه میان مسلمانان هستند و از این اختلافات خوشحال می‌شوند.,

وی خاطرنشان کرد: ما در زیارت عاشورا کسانی که انحراف در دین ایجاد کردند و به اولاد پیامبر ظلم و خیانت کردند، مورد لعن قرار می‌دهیم و ثواب هم دارد، اما بنا به فتوای امام خامنه‌ای آن لعنی که بوی اختلاف از آن می‌آید و با زیر سؤال بردن مقدسات دیگران باعث تفرقه می‌شود، حرام است.

, وی خاطرنشان کرد: ما در زیارت عاشورا کسانی که انحراف در دین ایجاد کردند و به اولاد پیامبر ظلم و خیانت کردند، مورد لعن قرار می‌دهیم و ثواب هم دارد، اما بنا به فتوای امام خامنه‌ای آن لعنی که بوی اختلاف از آن می‌آید و با زیر سؤال بردن مقدسات دیگران باعث تفرقه می‌شود، حرام است.,

صاحب‌امتیاز هفته‌نامه میثاق منظران اظهار داشت: نکته اصلی این است که اگر منطق و استدلال در جهان حاکم شود، دیگر هیچ نیازی به کارخانه اسلحه‌سازی نیست و اگر ما بتوانیم با این قدرتی که خداوند در اختیار ما قرار داده است، مباحثه کنیم، به‌هیچ‌وجه اختلافات پیش نمی‌آید.

, صاحب‌امتیاز هفته‌نامه میثاق منظران اظهار داشت: نکته اصلی این است که اگر منطق و استدلال در جهان حاکم شود، دیگر هیچ نیازی به کارخانه اسلحه‌سازی نیست و اگر ما بتوانیم با این قدرتی که خداوند در اختیار ما قرار داده است، مباحثه کنیم، به‌هیچ‌وجه اختلافات پیش نمی‌آید.,

حجت‌الاسلام جمالی گفت:ما شیعیان همیشه در مقابل تندروی‌هایی مثل وهابیت و سلفی‌ها مظلوم واقع شده‌ایم و دیدند که هرچقدر شیعیان را می‌کشند، اما ما بازهم با منطق حرف می‌زنیم.

, حجت‌الاسلام جمالی گفت:ما شیعیان همیشه در مقابل تندروی‌هایی مثل وهابیت و سلفی‌ها مظلوم واقع شده‌ایم و دیدند که هرچقدر شیعیان را می‌کشند، اما ما بازهم با منطق حرف می‌زنیم.,

وی ادامه داد: به همین دلیل در جامعه شیعی عمامه به سرها و آخوندهای انگلیسی را ایجاد کردند که میان امت اسلامی تنش و کشتار به وجود بیاورند.

, وی ادامه داد: به همین دلیل در جامعه شیعی عمامه به سرها و آخوندهای انگلیسی را ایجاد کردند که میان امت اسلامی تنش و کشتار به وجود بیاورند.,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه