اخبار داغ

گزارش دانا از نشست خبری معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه؛

رشد ۲.۲ درصدی تولید در شرایط بحران انرژی/ فولاد مبارکه با برق خورشیدی و پساب شهری جلو می‌رود

رشد ۲.۲ درصدی تولید در شرایط بحران انرژی/ فولاد مبارکه با برق خورشیدی و پساب شهری جلو می‌رود
نشست خبری مدیران ارشد گروه فولاد مبارکه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست، چهار تن از مدیران این مجموعه اعلام کردند:«در شرایط محدودیت انرژی و فشارهای اقتصادی، تولید فولاد خام ما رشد داشته و حتی در خطوط تولید، رکوردهای جدیدی ثبت شده است.»

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست خبری مدیران ارشد گروه فولاد مبارکه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست، چهار تن از مدیران عامل شامل غلامرضا سلیمی (معاون بهره‌برداری)، محمدکاظم صباغی هرندی (مدیر ارشد خدمات فنی)، یاسر حاجی محمدی (مدیر ارشد کنترل کیفیت) و هادی نباتی‌نژاد (مدیر ارتباطات) با تشریح دستاوردهای شرکت، اعلام کردند:«در شرایط محدودیت انرژی و فشارهای اقتصادی، تولید فولاد خام ما رشد داشته و حتی در خطوط تولید، رکوردهای جدیدی ثبت شده است.»

 غلامرضا سلیمی: تولید فولاد خام ۲.۲ درصد رشد داشت، ما همچنان نخستین کشور هستیم

سلیمی گفت:«صنعت فولاد، ستون فقرات اقتصاد و توسعه کشور است. امروز، فولاد مبارکه با سهم ۳۴.۸ درصدی از تولید فولاد خام کشور، همچنان در صدر قرار دارد و ایران هم در رتبه دهم تولید فولاد جهان قرار دارد.»

او افزود:«در نیمه نخست سال ۱۴۰۴، تولید فولاد خام ما نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۲ درصد افزایش یافت. این در حالی است که محدودیت انرژی تا ۱۰۰ درصد هم رسید، اما ما با برنامه‌ریزی دقیق، تولید را نه فقط متوقف نکردیم، بلکه افزایش دادیم.»

سلیمی ادامه داد:«در فروردین‌ماه، ۸۳۲ هزار تن فولاد خام در یک ماه تولید شد — رقمی معادل تولید سالانه برخی کشورها! در مجموع، ۲۵ رکورد روزانه در واحدهای مختلف به ثبت رسیده است.»

 محمدکاظم صباغی هرندی: ما برق و آب را می‌سازیم، نمی‌گیریم

صباغی هرندی گفت:«استراتژی ما از ابتدا قطع وابستگی به شبکه‌های ملی بوده است. به جای انتقال صنایع به نزدیکی آب، ما آب را به کارخانه آوردیم.»

او افزود:«امروز، ۱۱ سال است که ۵۰ میلیون یورو در پروژه تصفیه پساب شهری سرمایه‌گذاری کردیم. اکنون بیش از ۶۰ درصد آب مصرفی ما از پساب شهری تأمین می‌شود و سالانه ۸.۵ میلیون مترمکعب آب تصفیه‌شده وارد چرخه تولید می‌شود.»

صباغی تأکید کرد:«مصرف آب ما به ۲.۶ مترمکعب به ازای هر تن اسلب رسیده است. در حالی که میانگین جهانی ۴ تا ۵ مترمکعب است. ما همچنین تنها ۱ تا ۱.۵ درصد از منابع زاینده‌رود را مصرف می‌کنیم — نه بیشتر.»

 انرژی سبز؛ یک کوره با برق خورشیدی روشن می‌شود

صباغی هرندی اضافه کرد:«فولاد مبارکه یکی از هشت کوره خود را با برق سبز و از منابع تجدیدپذیر تغذیه می‌کند. ظرفیت این برق معادل ۱۲۰ مگاوات است.»

او گفت:«نیروگاه خورشیدی شهید کاظمی، تولید برق آن نسبت به سال قبل ۱۱۹ درصد رشد داشته است. همچنین نیروگاه بادی خواف با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات تا دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.»

یاسر حاجی محمدی: ما فقط فولاد نمی‌سازیم، محیط زیست را هم می‌سازیم

حاجی محمدی گفت:«فولاد مبارکه تنها به تولید فولاد محدود نیست، بلکه به محیط زیست، انرژی بهینه و پایداری اهمیت می‌دهد. ما به صنعت سبز و فولاد سبز متعهدیم.»

او افزود:«این تعهد با کسب گواهینامه‌های بین‌المللی ISO14064 و ISO14067 تأیید شده است. این گواهینامه‌ها نه تنها برای صادرات ضروری‌اند، بلکه اعتبار ما را در بازارهای جهانی بالا می‌برند.»

حاجی محمدی یادآور شد:«فولاد مبارکه یکی از سه شرکت آسیایی است که گواهینامه A+ از یک مرکز بین‌المللی سنگاپوری دریافت کرده است. این نشان‌دهنده جایگاه ما در تولید پایدار است.»

 هادی نباتی‌نژاد: رسانه‌ها پیمانکار حقیقت ما هستند

نباتی‌نژاد گفت:«تصمیم گرفتیم مجموعه‌ای از نشست‌های تخصصی خبری برگزار کنیم تا از دستاوردهای ما در حوزه‌های مختلف اطلاع‌رسانی شود. این نشست، اولین قدم از یک سلسله رویدادهای تخصصی با حضور رسانه‌های معدن، انرژی، بورس، بانک و فناوری است.»

او افزود:«ما به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد در خاورمیانه، اعتقاد داریم رسانه‌ها نقش کلیدی در شفاف‌سازی و ارتقای آگاهی عمومی دارند.»

 وقتی تولید با پایداری همراه شود

به گزارش راه دانا؛ «فولاد مبارکه دیگر فقط یک کارخانه نیست، بلکه الگویی از خودکفایی، پایداری و مقاومت در برابر بحران است. از تولید برق خورشیدی تا استفاده از پساب شهری، این شرکت نشان داده که تولید ملی می‌تواند هوشمندانه، سبز و مقاوم باشد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه