logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اوشاکوف: پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین گفت‌وگو کردند

اوشاکوف: پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین گفت‌وگو کردند
دستیار رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به تماس تلفنی میان روسای جمهور روسیه و آمریکا، آن را «بسیار صریح» توصیف کرد و گفت آنها درباره موضوعات مختلفی از جمله ارسال موشک‌های دوربرد «تاماهاوک» به اوکراین گفت‌وگو کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه شامگاه پنجشنبه ضمن اشاره به تماس تلفنی میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، به خبرنگاران گفت: «امروز رئیس‌جمهور پوتین با دونالد ترامپ مکالمه تلفنی داشت. اتفاقا این هشتمین تماس تلفنی آنها بود.»

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، اوشاکوف تاکید کرد: «واضح است که این مکالمه کاملا پرمحتوا و در عین حال بسیار صریح و با روحیه اعتماد انجام شد.»

وی خاطرنشان کرد که این مکالمه طولانی بود و تقریبا ۲ ساعت و نیم طول کشید.

یوری اوشاکوف با تاکید بر اینکه این تماس تلفنی به ابتکار روسیه انجام شد، به خبرنگاران گفت: «یکی از بحث‌های اصلی رئیس‌جمهور آمریکا این بوده که پایان درگیری در اوکراین، چشم‌اندازهای عظیمی را برای توسعه همکاری اقتصادی بین ایالات متحده و روسیه ایجاد خواهد کرد.»

وی افزود: «ترامپ، بوداپست را به عنوان محل برگزاری دیدار دوجانبه در آینده پیشنهاد داد و پوتین از این ایده حمایت کرد.»

دستیار رئیس‌جمهور روسیه افزود: «پوتین به ترامپ گفت که موشک‌های تاماهاوک وضعیت میدان نبرد را تغییر نخواهند داد، بلکه به روابط روسیه و آمریکا و حل‌وفصل اوضاع اوکراین آسیب خواهند رساند.»

او گفت: «پوتین و ترامپ توافق کردند که نمایندگان روسیه و آمریکا فورا مقدمات برگزاری اجلاس را آغاز کنند.»

اوشاکوف در پایان افزود: «رئیس‌جمهور پوتین از ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا به خاطر مشارکتش در بازگرداندن کودکان روس و اوکراینی به خانواده‌هایشان تشکر کرد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه