logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بهروز شعیبی:

فیلم کوتاه عین زندگی‌ است/ نمایش ویژه آثار برگزیده ترکیه در جشنواره ۴۲

فیلم کوتاه عین زندگی‌ است/ نمایش ویژه آثار برگزیده ترکیه در جشنواره ۴۲
بهروز شعیبی در آستانه چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در پیامی کوتاه، از «سینما»، «فیلم کوتاه» و «زندگی» نوشت، ترکیه هم آثار برگزیده سینمای کوتاه معاصر این کشور را برای نمایش ویژه به جشنواره آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از ستاد اطلاع‌رسانی و ارتباطات چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، در پیام کوتاه دبیر این رویداد چنین آمده است: «زندگی کوتاه است و آرزوهای ما بزرگ. سینما آرزوی ماست و فیلم کوتاه عین زندگی‌ست.»

پیشتر نیز، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به این جشنواره نوشته بود: «چهل‌ و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، نه فقط یک رویداد هنری، که فرصتی است برای بازخوانی ظرفیت‌های فرهنگی ایران و نشان دادن چهره‌ای زنده و خلاق از این سرزمین.

ایران عزیز، که قرن‌هاست مهد حکمت، شعر و زیبایی است، امروز نیز با زبان سینما و به‌ویژه فیلم کوتاه، پیام هنردوستی، صلح، همدلی و انسانیت را به گوش جهانیان می‌رساند. فیلم کوتاه نه تنها آینده سینما را می‌سازد، بلکه رسالتی بزرگ در روایت هنرمندانه داستان‌ها و دغدغه‌های انسانی دارد. آثار حاضر از سراسر جهان در این جشنواره، خود به گفت‌وگویی میان فرهنگ‌ها تبدیل می‌شوند؛ گفت‌وگویی فرهنگی که مرزهای جغرافیایی را درمی‌نوردد و زبان مشترک هنر را میان ملت‌ها زنده نگه می‌دارد.

اینجانب ضمن قدردانی از همه فیلمسازان جوان که چراغ این جشنواره را روشن نگه می‌دارند، بر این باورم که استمرار چنین رویدادهایی، سرمایه‌ای ارزشمند برای دیپلماسی فرهنگی کشور است؛ چراکه هر فیلم کوتاه ایرانی می‌تواند سفیری باشد برای معرفی فرهنگ و هنر این سرزمین به اقصی نقاط جهان.

امید دارم چهل‌ودومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، همچون گذشته، الهام‌بخش خلاقیت‌های نو و پلی برای پیوند عمیق‌تر هنرمندان ایران با جهان باشد و آینده‌ای روشن‌تر برای سینمای کوتاه کشور عزیزمان رقم بزند.»

 
 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه