logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پزشکیان: نخبه کسی است که اگر به مشکل برخورد، در نرود

پزشکیان: نخبه کسی است که اگر به مشکل برخورد، در نرود
رئیس‌جمهوری گفت: اگر نوع آموزش ما برای تربیت نخبه است، نخبه کسی است که می‌تواند با تیم کار کند و راه‌حلی برای مسائل جامعه بیابد یا اگر به مشکل برخورد، در نرود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان در جریان سفر به استان آذربایجان غربی در جلسه «توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم»، با بیان اینکه فرزندان این کشور از معادن نفت و طلا باارزش‌تر هستند، اظهار کرد: ما باید آنان به‌گونه‌ای آموزش دهیم که توانایی‌های خود را بروز دهند. اگر این اتفاق رخ ندهد، مقصر ما هستیم. تمام فرزندان این کشور استعداد درخشان هستند، فقط باید این استعدادها را پیدا کرد و به ظهور رساند.

 

وی افزود: ساخت مدارس آغاز یک اقدام در این زمینه است اما جلساتی هم با آموزش و پرورش، معلمان و دانشگاهیان داریم که چگونه باید آموزش‌ دهیم؟ کاری که معلم می‌تواند انجام دهد از دست فرد دیگری برنمی‌آید و نباید آن را دست‌کم گرفت. در عین‌حال نباید دانش‌آموزان را نادیده گرفت.

 

پزشکیان تاکید کرد: تصمیم ما در آغاز دولت این بود که تمامی کسری‌ها و ناترازی‌ها را رفع کنیم. ما باید از مردم که تمامی سرمایه‌مان هستند در این زمینه کمک بگیریم. اگر به آموزش فرزندان خود باور داشته باشیم، کمبودها را رفع می‌کنیم.

 

رئیس‌جمهوری ادامه داد: در تلاش هستیم ابزار و ساختار درونی آموزش به‌گونه‌ای شکل یابد که بتوانیم دانایی و مهارت را به بچه‌ها منتقل کنیم. قرار است معاونت علمی در دو مدرسه الگوسازی کند و هم در دوجای دیگر گروه‌هایی در این زمینه فعال شدند.

 

وی گفت: همچنین روز گذشته که با مسئولان پتروشیمی صحبت کردیم آنان موظف شدند از بودجه مسئولیت اجتماعی، مدارس دولتی کل کشور را تجهیز کنند. معمولاً افراد برخوردار به مدارس خصوصی می‌روند اما ما باید کسانی را ببینیم که تقریباً دیده نمی‌شوند.

 

پزشکیان با بیان اینکه تلاش می‌کنیم مدارس دولتی در تراز بهترین مدارس کشور باشد، اظهار کرد: بهترین روش آموزش را در این مدارس پیاده می‌کنیم و کاری خواهیم کرد در تمام زمینه‌ها - نه فقط یادگیری - که می‌شود مهارت‌ها را بروز داد، زمینه‌سازی کنیم.

 

رئیس‌جمهوری یادآور شد: مشارکت مردمی در زمینه توسعه عدالت آموزشی بسیار مهم است. کاری که با همکاری مردم شکل گیرد با هیچ کار دیگری قابل‌قیاس نیست. قدم اول این است که باور کنیم بچه‌های ما نباید استعدادهایشان تلف شود.

 

وی با بیان اینکه ما همه مدارسی که در این نهضت ساخته‌ می‌شود تجهیز می‌کنیم، تاکید کرد: ما می‌توانیم زمینه‌سازی کنیم تا دانش‌آموزان با امکاناتی از قبیل آموزشگاه‌های مهارتی یادگیری را طی کنند. ما به دنبال بهبود کیفیت آموزش و روش‌های یادگیری و ارزیابی هستیم.

 

پزشکیان تصریح کرد: اگر نوع آموزش ما برای تربیت نخبه است، نخبه کسی است که بتواند با تیم کار کند و راه‌حلی برای مسائل جامعه بیابد یا اگر به مشکل برخورد، در نرود. نخبه کسی است که ارتباط برقرار کند نه اینکه در مشکلات گیر کند. این موارد را در کنار یادگیری مدیریت و ساختارمند بودن باید به بچه‌ها آموزش دهیم.

 

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه اگر بچه‌ها را خوب تربیت کنیم، ایران بیمه می‌شود، ادامه داد: برای ما قابل‌قبول نیست بعد از ۴۷ سال که از انقلاب می‌گذرد مدارس کانکسی داشته باشیم. وقت نداریم و باید به سرعت این مشکلات را رفع کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه