logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جریمه ۷۰۰ هزار تومانی برای مخدوش کردن پلاک خودرو

جریمه ۷۰۰ هزار تومانی برای مخدوش کردن پلاک خودرو
معاون عملیات پلیس راهور فراجا از تشدید کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار محمدباقر سلیمی معاون عملیات پلیس راهور فراجا، به تشریح جزئیات طرح جدید کنترل تخلفات پلاک خودرو پرداخت و با اشاره به اهمیت پلاک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان شناسایی وسیله نقلیه، بر لزوم رعایت قوانین مرتبط با آن تأکید کرد.

سردار سلیمی در ابتدا به تعداد کدهای تخلفی موجود در جدول جرایم رانندگی اشاره کرد و گفت: در کنار بیش از ۱۸۵ کد تخلفی که در جدول جرایم رانندگی دیده شده، ما در مقاطع مختلف برنامه‌ریزی می‌کنیم تا حداکثر توان خود را روی تخلفاتی که در آن زمان اولویت دارند، متمرکز کنیم.

وی افزود: یکی از اولویت‌های فعلی، کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو است که از ۲۰ مهرماه به‌صورت فراگیر در سراسر کشور آغاز شده و قرار است تا یک ماه ادامه داشته باشد.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به اهمیت پلاک خودرو، بیان کرد: پلاک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای شناسایی وسیله نقلیه، نقش کلیدی در کاهش تخلفات و افزایش امنیت ترافیکی دارد. هر گونه دست‌کاری یا مخدوش کردن پلاک، نه‌تنها تخلف محسوب می‌شود، بلکه می‌تواند منجر به ثبت جریمه در حساب شهروندان بی‌گناه نیز شود.

سردار سلیمی در ادامه به جزئیات جرایم مرتبط با پلاک خودرو پرداخت و گفت: نداشتن تک پلاک یا پلاک جلو و عقب، به هر دلیلی که باشد، جریمه ۴۰۰ هزارتومانی به همراه دارد. هر گونه مخدوش کردن پلاک، اعم از پوشاندن آن با ماسک، پلاستیک، چتر یا حتی گل‌مالی کردن، جریمه ۷۰۰ هزارتومانی را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: در مواردی که عامدانه بودن تخلف برای مأموران محرز شود، راننده یا مالک وسیله نقلیه به مرجع قضائی معرفی خواهد شد و ممکن است به مجازات حبس نیز محکوم شود.

سردار سلیمی با اشاره به اینکه این تخلف در قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده است، بر جدیت پلیس در برخورد با چنین تخلفاتی تأکید کرد.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا همچنین به آمار تخلفات مرتبط با پلاک خودرو در هفت‌ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و گفت: در این مدت، بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مرتبط با پلاک خودرو ثبت شده است که شامل جابه‌جایی محل نصب پلاک، تغییر در ابعاد پلاک و مخدوش کردن آن می‌شود.

سردار سلیمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اعتراض به جرایم رانندگی پرداخت و گفت: شهروندان در صورت مواجهه با جریمه‌ای که به‌اشتباه برای آنها ثبت شده است، می‌توانند از طریق برنامه کاربردی پلیس همراه من، به‌صورت غیرحضوری اعتراض خود را ثبت کنند. این اعتراضات موردبررسی قرار خواهند گرفت و نتیجه به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

وی در رادیو گفتگو همچنین به تلاش‌های پلیس برای کاهش ضریب خطا در شناسایی تخلفات اشاره کرد و گفت: ما تلاش کرده‌ایم تا با کمک مراحل مختلف چک اپراتوری و کنترل، ضریب خطا را به کمتر از یک تا دو درصد برسانیم، اما همچنان امکان وقوع خطا وجود دارد. سردار سلیمی از شهروندان خواست تا در صورت مواجهه با چنین مواردی، از طریق کانال‌های رسمی اعتراض خود را ثبت کنند.

در پایان، سردار محمدباقر سلیمی بر لزوم رعایت قوانین مرتبط با پلاک خودرو تأکید کرد و گفت: رعایت این قوانین نه‌تنها به کاهش تخلفات و افزایش امنیت ترافیکی کمک می‌کند، بلکه از بروز مشکلات حقوقی و مالی برای شهروندان نیز جلوگیری می‌نماید.

وی از همه رانندگان خواست تا با رعایت قوانین، در ایجاد محیطی امن و منضبط در جاده‌ها و معابر شهری مشارکت داشته باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه