logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر ارشاد در حاشیه جشنواره بین‌المللی همام ویژه آثار افراد دارای معلولیت مطرح شد

بانک اطلاعاتی هنرمندان معلول تکمیل می‌شود

بانک اطلاعاتی هنرمندان معلول تکمیل می‌شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تکمیل شدن بانک اطلاعاتی هنرمندان معلول خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس صالحی در حاشیه جشنواره بین‌المللی همام ویژه آثار افراد دارای معلولیت و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این جشنواره نشان می‌دهد که ابتکار قابل توجهی در حوزه هنر ایران وجود دارد. اینکه توان‌یابان شاید با نگاه اینکه اتفاقی که در زندگی‌شان افتاده پایان زندگی تلقی می‌شود- اما هنر، می‌تواند فرصت‌های شگفتی‌ساز ایجاد کند و این جشنواره در دوره‌های متوالی خود به نمایشگاهی از توانمندی‌های انسانی تبدیل شده است. 

به گفته صالحی، در جشنواره امسال ۴۳۰ هنرمند از سراسر کشور و شماری از هنرمندان خارج از ایران در رشته‌های گوناگون از جمله هنرهای تجسمی، صنایع‌دستی، موسیقی و تئاتر شرکت کرده‌اند. این حضور نشان می‌دهد جامعه‌ای که شاید در گذشته در حاشیه تصور می‌شد، در حقیقت متن جامعه است؛ جامعه‌ای که می‌آفریند و آفریده‌هایش برای دیگران جذاب است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: آنچه در این جشنواره دیده می‌شود، صرفا بازدید از یک فضای هنری نیست، بلکه این موضوع مهم است که در کنار آن چگونه می‌توان «حاشیه» را به «متن» آورد و آن را به موضوعی جذاب تبدیل کرد. به نظر جشنواره همام در حال تبدیل شدن به یک رویداد ملی در حوزه هنر معلولان است و امیدوارم در سال‌های آینده نیز پرفروغ‌تر از امسال ادامه یابد.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از معلولان چیست، گفت: یکی از ضعف‌هایی که داشتیم این بود که هنر معلولان جدی گرفته نمی‌شد و اکنون یک سهمی پیدا کرده است که هنر معلولان هم هنر است و باید به عنوان هنر جدی گرفته شود. وقتی این هنر جدی گرفته شود طبیعتا نگاه مدیران و اقشار مختلف نیز نسبت به این موضوع جدی‌تر می‌شود و در سال‌های اخیر شاهد این تحول بوده‌ایم.

وی همچنین اعلام کرد که بانک اطلاعاتی هنرمندان معلول در حال تکمیل است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه