logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دیپلمات غربی در لبنان: صبر حزب‌الله رو به پایان است

دیپلمات غربی در لبنان: صبر حزب‌الله رو به پایان است
یک دیپلمات غربی به شبکه اسرائیلی کان گفت که حملات اسرائیل به جنوب لبنان باعث شده است تا احتمال از سرگیری حملات حزب‌الله افزایش یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که رژیم اشغالگر صهیونیستی با نقض مکرر آتش‌بس، حملات هوایی گسترده‌ای را در جنوب لبنان آغاز کرده، یک منبع دیپلماتیک غربی در بیروت هشدار داد که صبر حزب‌الله لبنان به سر آمده و پایگاه مردمی و حامیان این جنبش، برای پاسخ نظامی قاطع و کوبنده فشار می‌آورند.

به گزارش شبکه کان اسرائیل، این منبع که هویتش فاش نشده و ظاهراً از دیپلمات‌های غربی مستقر در پایتخت لبنان است، در واکنشی به نامه سرگشاده اخیر حزب‌الله و موج حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: «صبر حزب‌الله رو به اتمام است و پایگاهش او را به اقدام نظامی ترغیب می‌کند.» 

نامه سرگشاده حزب‌الله که روز چهارشنبه (14 آبان) خطاب به رهبران و مردم لبنان منتشر شد، هرگونه مذاکره سیاسی با رژیم صهیونیستی را رد کرده و بر حفظ حق مشروع مقاومت مسلحانه در برابر تجاوزات مداوم اشغالگران تأکید ورزید. در این بیانیه، حزب‌الله اعلام کرد: «ما حق دفاع مشروع خود را در برابر دشمنی که جنگ را بر لبنان تحمیل کرده و حملاتش را متوقف نمی‌کند، تأیید می‌کنیم» و خلع سلاح را به عنوان شرط توقف خصومت‌ها، «باج‌گیری سیاسی و دام مذاکره» توصیف نمود.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که ارتش رژیم صهیونیستی با بمباران شدیدشهرک‌های جنوب لبنان از جمله در منطقه عیتا الشعب بار دیگر توافق آتش‌بس را نقض کرد. سخنگوی نظامی رژیم صهیونیستی با صدور هشدار تخلیه فوری به ساکنان جنوب لبنان، مدعی شد این حملات برای «حفظ امنیت» تل‌آویو است، اما تحلیل‌گران لبنانی آن را تلاشی برای تحمیل خلع سلاح بر محور مقاومت می‌دانند.

شبکه کان همچنین گزارش داد: منابع لبنانی گزارش می‌دهند که فشار داخلی از سوی نیروها و حامیان شیعه حزب‌الله، می‌تواند به تشدید درگیری‌ها و بازگشایی جبهه‌ای جدید در برابر اسرائیل منجر شود». همزمان، دولت لبنان در حال برگزاری جلسات فوری برای بررسی برنامه خلع سلاح است، اما حزب‌الله تأکید کرده که بدون توقف حملات صهیونیستی، هرگونه توافق خلع سلاح «غیرممکن» خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه