logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر ارشاد:

قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم/ تاکید بر استیفای حقوق قانونی مردم

قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم/ تاکید بر استیفای حقوق قانونی مردم
سی و هشتمین جلسه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز شنبه ۱۷ آبان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در این جلسه با اشاره به تعیین شعبه و بازپرس ویژه برای رسیدگی به شکایات سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، گفت: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم بلکه درصدد هنجارسازی در زمینه شفافیت و استیفای حقوق قانونی مردم هستیم.

در ادامه جلسه نیز عملکرد دستیار هوشمند آگاهان برای اعضای کمیسیون تشریح شد و حاضران پیشنهادهای خود را برای بهبود کاراییِ این سامانه مطرح کردند.

بررسی راهکارهای رفع موازی کاری و ایجاد هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و سایر نهادها درباره اجرای مقررات قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، بررسی اتصال سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات به سامانه ابلاغ قوه قضائیه برای تقویت ضمانت اجرای حقوقی و ارتقای شفافیت و پاسخگویی عمومی (ماده ۱۰۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت)، معرفی دستیار هوشمند آگاهان، بررسی گزارش و تحلیل وضعیت رتبه جهانی کشور در شاخص "حق دسترسی به اطلاعات" در دستور کار سی و هشتمین جلسه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات قرار داشت و اعضا به بحث و بررسی درمورد آن پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه