logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فشار آب تهران از ساعت 12 شب تا صبح کاهش می‌یابد

فشار آب تهران از ساعت 12 شب تا صبح کاهش می‌یابد
سخنگوی صنعت آب گفت: از حدود 12 شب تا نزدیک‌های صبح که مردم در ساعات آسایش و خواب هستند، فشار آب را در شبکه تهران کم می‌کنیم تا هم بتوانیم نشت شهری را کاهش دهیم و هم فرصتی برای آبگیری مخازن شهری برای مصارف روز فراهم کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب در خصوص آخرین وضعیت تأمین آب تهران اظهار داشت: همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد و از قبل هم اطلاع‌رسانی شده بود، پاییز امسال پاییز کم‌بارشی در کل کشور و پاییز بی‌بارشی در تهران است و در عمل وارد ششمین سال پیاپی خشکسالی شده‌ایم.

وی افزود: حجم آبی که در بسیاری از سدها مخصوصا سدهای تهران وجود دارد، بسیار ناچیز است و برای عبور پایدار از ماه‌های پیش رو وضعیت شکننده ای دارد و ما مجبوریم سراغ روش‌های مختلفی برای مدیریت مصرف‌ آب برویم.

سخنگوی صنعت آب تصریح کرد: هم‌اکنون مصرف آب تهران حدود 33.5 مترمکعب در ثانیه است که حدود 16 مترمکعب آن از منابع زیرزمینی و حدود 17.5 مترمکعب بر ثانیه از منابع سطحی تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: حدود 3 مترمکعب در ثانیه یعنی حدود 10درصد از مصرف آب تهران کسری داریم که این 10درصد را باید به روش‌های مختلف تأمین کنیم و روش اصلی تأمین آن، مدیریت مصرف است.

بزرگ‌زاده با بیان اینکه "مدیریت فشار در شبکه تهران در حال انجام است"، گفت: از حدود 12 شب تا نزدیک‌های صبح که مردم در ساعات آسایش و خواب هستند، فشار آب را در شبکه تهران کم می‌کنیم تا هم بتوانیم نشت شهری را کاهش دهیم و هم فرصتی برای آبگیری مخازن شهری برای مصارف روز فراهم کنیم.

وی افزود: اگر محدودیت بیشتری بخواهیم در نقاط مختلف تهران در روزهای آینده اعمال کنیم، حتما اطلاع رسانی خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه