logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران در حاشیه رویداد کیش‌اینوکس ۲۰۲۵ از پیشرفت پرقدرت طرح توسعه LAB 2 اصفهان خبر داد؛

جهش تولید در صنایع شیمیایی ایران با افزایش دو برابری ظرفیت تولید

جهش تولید در صنایع شیمیایی ایران با افزایش دو برابری ظرفیت تولید
مهندس داریوش امانی مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی کیش اینوکس ۲۰۲۵ گفت: با وجود چالش‌های تأمین مالی و فشارهای تحریمی، پروژه LAB 2 تا پایان سال به مرحله پیش‌ راه‌اندازی خواهد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از روابط‌عمومی و امـور بین الملل؛ مهندس داریوش امانی مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی کیش اینوکس ۲۰۲۵ گفت: با وجود چالش‌های تأمین مالی و فشارهای تحریمی، پروژه LAB 2 تا پایان سال به مرحله پیش‌ راه‌اندازی خواهد رسید. طرحی که به موجب آن ظرفیت تولید این صنعت استراتژیک از ۱۰۰هزار تن به ۲۰۰هزار تن ارتقاء خواهد یافت.
امانی با اشاره به برگزاری پررنگ‌تر این دوره از نمایشگاه گفت: نمایشگاه امسال فرصت ارزشمندی برای بررسی موضوعات مالی، ظرفیت‌های صنایع بورسی و رایزنی درباره تأمین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای صنایع بورسی است.
وی با تأکید بر نقش محوری بانک صنعت و معدن در رشد صنایع بزرگ کشور افزود:  صنایع شیمیایی ایران به‌ عنوان یکی از مجموعه‌های تابعه این بانک معظم، جایگاهی استراتژیک در صنعت نفت و پتروشیمی دارد و همواره در فهرست صنایع اثرگذار کشور قرار گرفته است.
امانی در ادامه با اشاره به چالش‌های پیش‌روی پروژه‌ها طی سال‌های اخیر از جمله محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها و تأمین نقدینگی ادامه داد: با وجود تمام دشواری‌ها، طرح توسعه LAB 2 اصفهان با قدرت در حال پیگیری است و امیدواریم تا پایان سالجاری این پروژه به مرحله پیش‌ راه‌اندازی برسد.
به گفته وی با افتتاح این طرح، ظرفیت تولید LAB در هلدینگ سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران از ۱۰۰هزار تن به ۲۰۰هزار تن افزایش خواهد یافت و همچنان جایگاه دوم خود در منطقه را حفظ و تثبیت خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه